Ambiente Frankfurt, ontdek de trends en ontmoet nieuwe klanten! 

Ambiente is ’s werelds grootste en meest toonaangevende vakbeurs op het gebied van keuken & tafel, huishouden, interieur, decoratie, geschenkartikelen, decoratieve en persoonlijke accessoires.

Ambiente Frankfurt Handelsmissie

Ga je mee?

Waarom meegaan naar Ambiente Frankfurt?

01 Trends & inkopers

We bezoeken niet alleen de toonaangevende beurs, maar zorgen er ook voor dat jij jouw producten mag voorstellen bij relevante partijen. Dit betekent een goede voorbereiding, waarbij het gesprek gepland is met een beslissingsbevoegde persoon als het gaat om inkoop. Uiteraard biedt de beurs ook een perfecte plaats om op de hoogte te blijven van trends en ontwikkelingen.

Enkele highlights:

 • Ontdekken van trends
 • Gesprekken met inkopers
 • Netwerken met gelijkgestemde ondernemers

Denk jij na over export naar Duitsland met jouw biologische producten? Ga dan met ons mee naar Ambiente in Frankfurt. De toonaangevende vakbeurs in de wereld!

Ambiente Frankfurt beursbezoek

02 Investering

Wil jij als ondernemer starten met export naar Duitsland of wil jij de bestaande omzet vergroten op de Duitse markt? Ga dan mee naar Frankfurt op vrijdag 26 januari 2024. Al meer dan 20 jaar helpen wij Nederlandse bedrijven bij het succesvol zakendoen in Duitsland. Jouw investering bedraagt slechts € 425,00 (excl. btw, reis- en verblijfskosten).

03 Interessant voor jou?

Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Dat kan telefonisch 050 – 211 25 46 of via het contactformulier. Wil jij direct aanmelden voor de beursbezoek ‘Ambiente Frankfurt’? Vul dan het formulier in onderaan deze pagina of klik hier.

Maximaliseer je zakelijke succes in Duitsland

Het beursbezoek staat gepland voor Vrijdag 26 januari. Wil jij mee met dit beurzbezoek aan Ambiente Frankfurt? Laten we beginnen met zo snel mogelijk een afspraak te plannen voor een eerste kennismaking. We bespreken jouw wensen en verwachtingen ten aanzien van jou deelname. Daarna kunnen we direct aan de slag!

Het beursbezoek

Ambiente Frankfurt is bedoeld voor producenten en/of leveranciers die willen starten met export naar Duitsland. Ook ondernemers die al actief zijn op de Duitse markt kunnen uiteraard mee om op de hoogte te zijn van trends en om kennis te maken met nieuwe Duitse klanten.

Ambiente is ’s werelds grootste en meest toonaangevende vakbeurs op het gebied van keuken & tafel, huishouden, interieur, decoratie, geschenkartikelen, decoratieve en persoonlijke accessoires.

Z

Wat

 • Voorbereid beursbezoek Ambiente
 • Gesprekken met inkopers
 • Netwerken met ondernemers
Z

Waar

 • Messe Frankfurt
Z

Wanneer

 • 26 januari 2024
Z

Investering

 • € 425,00 (excl. btw, reis- en verblijfskosten)

Handelsagent Duitsland B.V. IconHandelsagent Duitsland B.V.

Perseusstraat 2, Groningen

4,2 5 reviews

 • Avatar Mein Googlealert ★★★★★ een week geleden
  Heel fijn samengewerkt met Handelsagent Duitsland. Ontzettend veel vakkennis over de Duitse markt in huis. En het team? Is zeer enthousiast. Een aanrader als je succesvol de Duitse markt op wilt.
 • Avatar Patrick Roozemond ★★★★ een week geleden
  Marcel en Elisabeth zijn heerlijk praktisch ingesteld en helpen meteen om omzet te generen om zo ook feedback over je product te genereren.
 • Avatar Evert Alink ★★★★★ in de afgelopen week
  Handelsagent Duitsland is dé partij om mee in zee te gaan als je binnen aanzienlijke tijd Duitsland en Oostenrijk wilt bestormen. Goede planning en praktisch resultaat!

Aanmelden Ambiente Frankfurt!

Vul het formulier hiernaast in of bel met één van onze Duitsland-specialisten op 050-211 25 46.

Meer dan 20 jaar ervaring
Inzicht in trends en ontwikkelingen
Geen advies maar verkoopondersteuning
Focus op omzet en eerste order(s)
Perfecte voorbereiding en begeleiding
Wir leben Verkauf!

Aanmeldformulier