Anuga 2023, ontmoet de FMCG in Keulen! 

Naast Sial (Parijs) en Alimentaria (Barcelona) is Anuga één van de belangrijkste voedingsbeurzen in Europa, zoniet wereldwijd. Handelsagent Duitsland organiseert voor Nederlandse bedrijven die actief zijn in de FMCG en/of levensmiddelensector een handelsmissie naar de beurs Anuga 2023. De toonaangevende beurs wordt dit jaar gehouden van zaterdag 7 tot en met woensdag 11 oktober. In de Duitse stad Keulen.

Anuga 2023

Ga je mee?

Waarom meegaan naar Anuga 2023?

01 Ontmoet nieuwe klanten

Wat houdt het in? Bij een handelsmissie, georganiseerd door Handelsagent Duitsland, gaat het om het leggen van contacten met nieuwe Duitse klanten. Als deelnemer ben jij er van verzekerd, dat je in direct gesprek gaat met relevante potentiële klanten.

Enkele highlights:

 • Uitvoerig intakegesprek
 • Informeren potentiële Duitse klanten
 • Inhoudelijke gesprekken met Duitse klanten
 • Netwerken met gelijkgestemde ondernemers

Denk jij na over export naar Duitsland met jouw levensmiddelen? Ga dan met ons mee naar Keulen.

Anuga handelsmissie

02 Investering

Wil jij als ondernemer starten met export naar Duitsland of wil jij de bestaande omzet vergroten op de Duitse markt? Ga dan mee naar Keulen! De beurs is van zaterdag 7 t/m woensdag 11 oktober 2023. Ga in gesprek met nieuwe Duitse klanten. Jouw investering bedraagt slechts € 1.025,00 (excl. btw, reis- en verblijfskosten).

03 Interessant voor jou?

Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Dat kan telefonisch 050 – 211 25 46 of via het contactformulier. Wil jij direct aanmelden voor de handelsmissie ‘Anuga 2023’? Vul dan het formulier in onderaan deze pagina of klik hier.

Maximaliseer je zakelijke succes in Duitsland

Anuga 2023 vindt plaats van zaterdag 7 t/m woensdag 11 oktober 2023. Wil jij mee met deze handelsmissie naar Anuga in Keulen? Laten we beginnen met zo snel mogelijk een afspraak te plannen voor een eerste kennismaking. We bespreken jouw wensen en verwachtingen ten aanzien van jou deelname. Daarna kunnen we direct aan de slag!

De handelsmissie

Handelsagent Duitsland organiseert voor Nederlandse bedrijven die actief zijn in de voedingsmiddelen een handelsmissie naar de beurs Anuga 2023. De toonaangevende beurs wordt dit jaar gehouden van zaterdag 7 tot en met woensdag 11 oktober. In de Duitse stad Keulen.

Wat houdt het in? Bij een handelsmissie, georganiseerd door Handelsagent Duitsland, gaat het om het leggen van contacten met nieuwe Duitse klanten. Als deelnemer ben jij er van verzekerd, dat je in direct gesprek gaat met relevante potentiële klanten.

Alle gesprekken worden door de medewerkers van Handelsagent Duitsland nauwkeurig voorbereid. Geen vrijblijvende ‘koffie-afspraak’, maar een gesprek gevoerd op inhoud. Jouw Duitse gesprekspartners zijn door ons ver voor de beurs begint geïnformeerd over jouw producten en/of diensten. Op basis van toegezonden en besproken informatie, bestaat er serieuze interesse bij de potentiële Duitse klanten om kennis te maken.

Z

Wanneer, waar en wat

 • Zaterdag 7 oktober t/m
 • Woensdag 11 oktober 2023
 • Keulen
 • Handelsmissie
 • Ontmoet Duitse inkopers
Z

Doel

 • Nieuwe klanten
 • Inzicht in trends en ontwikkelingen
Z

Voor wie

 • Producenten en/of leveranciers van levensmiddelen
 • Ondernemers die willen starten met export naar Duitsland
 • Ondernemers die bestaande omzet uit Duitsland willen laten toenemen
Z

Investering

 • € 1.025,00 (excl. btw, reis- en verblijfskosten)

Handelsagent Duitsland B.V. IconHandelsagent Duitsland B.V.

Perseusstraat 2, Groningen

4,2 5 reviews

 • Avatar Mein Googlealert ★★★★★ een week geleden
  Heel fijn samengewerkt met Handelsagent Duitsland. Ontzettend veel vakkennis over de Duitse markt in huis. En het team? Is zeer enthousiast. Een aanrader als je succesvol de Duitse markt op wilt.
 • Avatar Patrick Roozemond ★★★★ een week geleden
  Marcel en Elisabeth zijn heerlijk praktisch ingesteld en helpen meteen om omzet te generen om zo ook feedback over je product te genereren.
 • Avatar Evert Alink ★★★★★ in de afgelopen week
  Handelsagent Duitsland is dé partij om mee in zee te gaan als je binnen aanzienlijke tijd Duitsland en Oostenrijk wilt bestormen. Goede planning en praktisch resultaat!

Aanmelden Anuga 2023!

Vul het formulier hiernaast in of bel met één van onze Duitsland-specialisten op 050-211 25 46.

Meer dan 20 jaar ervaring
Inzicht in trends en ontwikkelingen
Geen advies maar verkoopondersteuning
Focus op omzet en eerste order(s)
Perfecte voorbereiding en begeleiding
Wir leben Verkauf!

Aanmeldformulier