Biofach 2024

BIO is meer dan een keurmerk of certificering: Biologisch staat voor kwaliteit en overtuiging. Het staat voor verantwoord gebruik van onze natuurlijke hulpbronnen. BIOFACH is dé plek waar mensen hun passie voor biologische producten (uiteenlopend van voeding tot cosmetica) en de biologische markt delen. Elkaar leren kennen en ideeën uitwisselen. Dat doet BIOFACH al sinds 1990.

BIOFACH biedt dé gelegenheid voor bezoekers die werken met biologische producten om producenten en (nieuwe) klanten te ontmoeten. Daarnaast kunnen bezoekers zich laten inspireren door de (laatste) internationale trends in de branche. Stap in een wereld van biologische producten en smaak. Handelsagent Duitsland organiseert ook in 2024 een handelsmissie naar de BIOFACH. We nodigen je van harte uit om met ons mee te gaan van dinsdag 13 februari tot en met vrijdag 16 februari 2024 in Nürnberg!

Deelname aan deze handelsmissie betekent 1 dag beursbezoek. Wij zullen alle dagen aanwezig zijn op de beursvloer. Samen bepalen we op welke dag we het beste de afspraken met jouw potentiële klant kunnen plannen.

 
Z

Wanneer

dinsdag 13 februari t/m vrijdag 16 februari 2024

Z

Einddatum inschrijving

15 december 2023

Z

Aantal deelnemers

8 van 8 beschikbaar

Handelsmissie BIOFACH 2024

Heb jij je aangemeld voor de Handelsmissie BIOFACH 2024, dan maken wij allereerst een afspraak bij jou op locatie voor een intakegesprek. We bespreken jouw wensen en verwachtingen ten aanzien van de deelname. Alles wordt vastgelegd in een intakedocument. Daarna gaan wij aan de slag!

Op basis van jouw specifieke wensen organiseren wij kwalitatieve gesprekken met potentiële klanten en/of leveranciers. Bijvoorbeeld met een inkoper van Dennree, Pural of Bio Company. Zij worden door ons uitvoerig geïnformeerd en voorbereid op het gesprek. Het gesprek staat daarmee in het teken van daadwerkelijk zakendoen met elkaar: zakendoen in Duitsland! Daar waar nodig ondersteunen we met de Duitse taal en het behouden van focus op daadwerkelijke business.

Subsidie

Wil je deelnemen aan deze handelsmissie, dan kun je een subsidie aanvragen. Met de SIB Collectieve activiteit ontvang je 50% subsidie en betaal je slechts € 1.500,- voor deelname aan deze handelsmissie (in plaats van € 3.000,-).

Programma
Ga je mee naar de BIOFACH 2024, dan kom je op eigen gelegenheid naar het beursgebouw in Nürnberg. Daar ontmoet je een collega van Handelsagent Duitsland. Uiteraard heb jij een entreekaartje van ons ontvangen. Samen lopen jullie een geplande route langs de verschillende gesprekspartners. Vaste tijdstippen en dus géén “op-goed-geluk-afspraken”.
Tussen de geplande gesprekken door of erna, blijft er voldoende tijd over om zelfstandig over de beurs te lopen. Bijvoorbeeld voor een bezoek aan bestaande relaties en/of het opdoen van nieuwe ideeën en contacten.

Investering
De eigen bijdrage voor deze Handelsmissie BIOFACH 2024 bedraagt € 1.500,-. Kosten voor overnachting(en) en voor eten en drinken tijdens de beursdag zijn voor eigen rekening.

Opbrengst
Beurzen zijn in Duitsland nog steeds een zeer efficiënte manier om in contact te komen met interessante afnemers of leveranciers.

Deelname aan deze handelsreis levert je dan ook concreet op:

– Minimaal 2 individuele gesprekken met potentiële klanten en/of leveranciers
– Inzicht in trends en ontwikkelingen binnen de branche
– Meer kennis van en inzicht in de Duitse Bio-business

Interesse
Ben je geïnteresseerd in deelname aan deze Handelsmissie BIOFACH 2024 of heb je nog vragen? Vul onderstaand formulier in of bel één van onze collega’s op 050-211 25 46.

Aanmeldformulier