Biologische supermarkten in Duitsland. 

In Duitsland bestaat een groot aantal biologische supermarktketens. Vaak regionaal georiënteerd, zoals Biocompany in en om Berlijn of Vollcorner in München. Ook zijn er landelijke ketens, waarvan waarschijnlijk de bekendste Denn’s Biomarkt is. Een keten met meer dan winkels. Op woensdag 8 en donderdag 9 mei 2024 bezoeken wij meerdere winkels van verschillende ketens. Met de informatie die we in de winkels opdoen (concurerrende producten en prijzen) maken we een perfecte propositie en stellen die vervolgens voor aan de juiste centrale inkopers.

Bio Berlijn handelsmissie

Ga je mee?

Waarom meegaan naar Duitse biologische supermarkten?

01 Ontdek het assortiment

Samen met ons team bezoek je meerdere winkels van de verschillende drogisterijketens in Duitsland. Daarbij laten wij zien wat het huidige assortiment is en waar de kansen liggen als het gaat om jouw producten. Wist jij bijvoorbeeld dat LPG Biomarkt met omgeveer 10 winkels in Berlijn de eerste biologische supermarktketen in Duitsland is? Tijdens de winkelbezoeken kijk jij goed naar voor jou concurerrende producten en de bijbehorende prijzen. Samen met Handelsagent Duitsland maak jij vervolgens een perfecte proposidtie in het Duits. Wij stellen jouw producten voor bij de juiste centrale inkoper en/of category manager.

SuperBiomarkt

02 Investering

Wil jij jouw producten in 2025 terugzien in de schappen van Duitse biologische supermarkten? Ga dan met ons mee en bezoek verschillende winkels. Maar stel jouw producten ook voor aan de juiste inkoper. De investering bedraagt slechts € 695,00 (excl. btw, reis- en verblijfskosten).

03 Meer info of met ons mee?

Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Dat kan telefonisch 050 – 211 25 46 of via het contactformulier. Wil jij direct aanmelden om met ons mee te gaan langs Deutsche biologische supermarkten? Vul dan het formulier in onderaan deze pagina of klik hier.

Maximaliseer je zakelijke succes in Duitsland

De reis langs de verschillende biologische supermarkten vindt plaats op woensdag 8 en donderdag 9 mei 2024. Wil jij met Handelsagent Duitsland mee naar Duitsland? Laten we beginnen met zo snel mogelijk een afspraak te plannen voor een eerste kennismaking. We bespreken jouw wensen en verwachtingen ten aanzien van jouw deelname. Daarna kunnen we direct aan de slag!

De handelsmissie

Verdeeld over 2 dagen (woensdag 8 en donderdag 9 mei 2024) bezoeken we winkels van o.a. Biocompany, Denn’s Biomarkt, Erdkorn, SuperBiomarkt in Duitsland. Naar aanleiding van de bezoeken krijg jij een goed beeld van het assortiment en de kansen voor jouw producten bij deze biologische supermarktketens.

Samen maken we op basis van de winkelbezoeken een propositie over jouw producten. Handelsagent Duitsland zorgt ervoor dat de propositie terecht komt bij de juiste centrale inkoper en/of categorie manager bij de ketens. Wij volgen het contact ook op!

Met deelname een de trip langs verschillende biologische supermarkten in Duitsland zet jij een eerste stap om jouw producten daadwerkelijk in de schappen te krijgen. 

Z

Wanneer, waar en wat

 • Woensdag 8 en donderdag 9 mei 2024
 • Noord-Duitsland
 • Handelsmissie
 • Kennismaken met Duitse biologische supermarkten
Z

Doel

 • Kansen leren keren voor jouw producten
 • Producten voorstellen
 • Inzicht in trends en ontwikkelingen
Z

Voor wie

 • Producenten en/of leveranciers van (biologische) levensmiddelen
 • Ondernemers die willen starten met export naar Duitsland
 • Ondernemers die bestaande omzet uit Duitsland willen laten toenemen
Z

Investering

 • € 695,00 (excl. btw, reis- en verblijfskosten)

Handelsagent Duitsland B.V. IconHandelsagent Duitsland B.V.

Perseusstraat 2, Groningen

4,2 5 reviews

 • Avatar Mein Googlealert ★★★★★ een week geleden
  Heel fijn samengewerkt met Handelsagent Duitsland. Ontzettend veel vakkennis over de Duitse markt in huis. En het team? Is zeer enthousiast. Een aanrader als je succesvol de Duitse markt op wilt.
 • Avatar Patrick Roozemond ★★★★ een week geleden
  Marcel en Elisabeth zijn heerlijk praktisch ingesteld en helpen meteen om omzet te generen om zo ook feedback over je product te genereren.
 • Avatar Evert Alink ★★★★★ in de afgelopen week
  Handelsagent Duitsland is dé partij om mee in zee te gaan als je binnen aanzienlijke tijd Duitsland en Oostenrijk wilt bestormen. Goede planning en praktisch resultaat!

Aanmelden biologische supermarkten!

Vul het formulier hiernaast in of bel met één van onze Duitsland-specialisten op 050-211 25 46.

Meer dan 20 jaar ervaring
Inzicht in trends en ontwikkelingen
Geen advies maar verkoopondersteuning
Focus op omzet en eerste order(s)
Perfecte voorbereiding en begeleiding
Wir leben Verkauf!

Aanmeldformulier