BioSüd 2023

Handelsagent Duitsland organiseert voor Nederlandse producenten en leveranciers van biologische producten wederom een collectieve beursdeelname naar de BioSüd op 10 september 2023 in Augsburg en de BioNord op 17 september 2023 in Hamburg.

De beurzen zijn kleinschalig en regionaal georiënteerd, wat het aantal bezoekers in aantallen beperkt. De kwaliteit van de bezoekers is echter hoog. Ze zijn Duits, hebben een professionele relatie met biologische producten en hebben tijd en ruimte voor een gesprek.

HOllÄndischer Bio Pavillon

Afgelopen jaar organiseerde Handelsagent Duitsland het Holländischer Bio Pavillon op de BioSüd in Augsburg. Zes Nederlandse bio-ondernemers hadden een eigen plek op het gezamenlijke netwerkpaviljoen om hun producten te tonen en gesprekken te voeren met inkopers en andere geïnteresseerden. We hebben ons geprofileerd als Nederlandse bio-ondernemers en zo onze gezamenlijke propositie binnen de Duitse markt versterkt. Daarnaast hebben we de met deze groep ondernemers een goed voorbereid bezoek gebracht aan de BioNord, afgelopen jaar nog in Hannover.

Ook de komende editie van de BioSüd op zondag 10 september 2023 zal Handelsagent Duitsland voor Nederlandse producenten en leveranciers van biologische producten en/of levensmiddelen het Holländischer Bio Pavillon organiseren. Een week later brengen we een gezamenlijk bezoek aan de BioNord.

Z

Wanneer

Zondag 10 september 2023
Zondag 17 september 2023

Z

Aantal deelnemers

Nog 3 van 8 beschikbaar

Z

Einddatum inschrijving

1 juni 2023

Collectieve beursdeelname BioSüd en BioNord
Ook de komende editie kiezen we voor het open karakter van een eilandstand. Zo zijn beursbezoekers vrij om van alle kanten het paviljoen te benaderen en zich welkom te voelen op het netwerkpaviljoen. Binnen het paviljoen is er voor iedere ondernemer plek om gesprekken te voeren, producten te presenteren en zichtbaar (o.a. met logo) te zijn.

Na jouw aanmelding voor de collectieve beursdeelname BioSüd en BioNord, maken wij allereerst zo snel mogelijk een afspraak bij jou op locatie voor een intakegesprek. We bespreken jouw wensen en verwachtingen ten aanzien van de deelname. Alles wordt vastgelegd in een intakedocument. Daarna gaan wij aan de slag!

Doe je mee?

Waarom naar BioSud 2023?

01 Kwalitatieve gesprekken

Op basis van jouw specifieke wensen organiseren wij kwalitatieve gesprekken met potentiële klanten en/of leveranciers. Bijvoorbeeld met een inkoper van Dennree, Pural of Bio Company. Zij worden door ons uitvoerig geïnformeerd en voorbereid op het gesprek. Het gesprek staat daarmee in het teken van daadwerkelijk zakendoen met elkaar: zakendoen in Duitsland! Daar waar nodig ondersteunen we met de Duitse taal en het behouden van focus op daadwerkelijke business. Daarnaast houden we uiteraard nauw contact over de inrichting van het paviljoen!

02 Doel van deelname

Doel van deelname is om jouw biologische producten voor te stellen bij professioneel geïnteresseerden, waaronder inkopers van Duitse (biologische) supermarkten en groothandels.

–           Direct contact met dé juiste inkoper(s)
–           Inzicht in trends en ontwikkelingen binnen de branche
–           Meer kennis van en inzicht in de Duitse Bio-business
–           Daadwerkelijk zakendoen, eerste order(s)
–           Perfecte voorbereiding en begeleiding

De gehele beursorganisatie, van aanmelding tot aanwezigheid als ook de 1-op-1 gesprekken met Duitse inkopers, wordt door de medewerkers van Handelsagent Duitsland verzorgd.

03 Beschikbaarheid subsidie

Deelnemers aan deze beursdeelname kunnen een subsidie aanvragen. Met de SIB Collectieve activiteit ontvang je 50% subsidie en betaal je slechts € 3.000,- voor deelname aan de beursdeelname (in plaats van € 5.500,-). Meer informatie en voorwaarden vind je via bovenstaande link.

Investering
Voor deelname aan dit evenement wordt een projectvergoeding gerekend van € 5.500,00 (excl. btw). Reis- en verblijfskosten zijn niet inbegrepen in de voornoemde vergoeding.

Voor deelname kan SIB Collectieve activiteit worden ingezet, waardoor de totale eigen investering slechts EUR 3.000,00 (excl. btw) bedraagt

Aanmelden voor Biosud 2023

Ben je geïnteresseerd in deelname aan deze Handelsmissie BIOFACH 2023 of heb je nog vragen? Vul onderstaand formulier in of bel één van onze collega’s op 050-211 25 46.

Aanmeldformulier
Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement