Deutsche Drogerien, maak kennis met Budni, DM, Müller en Rossmann! 

In Nederland denken we bij een drogisterij aan namen als Etos, Kruidvat en Trekpleister. Winkels waar je o.a. cosmetica, medicijnen, voedingssupplementen en producten voor persoonlijke verzorging koopt. In Duitsland is het assortiment bij de drogisterijen veel groter met meer nadruk op voeding. Ga woensdag 9 oktober 2024 met ons mee en ontdek het assortiment en de mogelijkheden.

Budni Deutsche Drogerien

Ga je mee?

Waarom meegaan naar Deutsche Drogerien?

01 Ontdek het assortiment

Samen met ons team bezoek je meerdere winkels van de verschillende drogisterijketens in Duitsland. Daarbij laten wij zien wat het huidige assortiment is en waar de kansen liggen als het gaat om jouw producten. Wist jij bijvoorbeeld dat een keten als Rossmann meer dan 2.200 filialen heeft in Duitsland? Naast het bezoeken van winkels bezoeken we samen ook een hoofdkantoor en krijg jij de kans om jouw producten voor te stellen aan de juiste inkoper en/of category manager.

Rossmann Deutsche Drogerien

02 Investering

Wil jij jouw producten in 2025 terugzien in de schappen van Duitse drogisterijen? Ga dan met ons mee en bezoek verschillende winkels. Maar praat ook met een voor jouw categorie verantwoordelijke inkoper en stel jouw producten voor. De investering bedraagt slechts € 695,00 (excl. btw, reis- en verblijfskosten).

03 Meer info of met ons mee?

Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Dat kan telefonisch 050 – 211 25 46 of via het contactformulier. Wil jij direct aanmelden om met ons mee te gaan langs Deutsche Drogerien? Vul dan het formulier in onderaan deze pagina of klik hier.

Maximaliseer je zakelijke succes in Duitsland

De reis langs de verschillende drogisterijen en het bezoek aan het hoofdkantoor vindt plaats op woensdag 9 oktober 2024. Wil jij mee met team HAD mee naar Duitsland? Laten we beginnen met zo snel mogelijk een afspraak te plannen voor een eerste kennismaking. We bespreken jouw wensen en verwachtingen ten aanzien van jou deelname. Daarna kunnen we direct aan de slag!

De handelsmissie

Op woensdag 9 oktober 2024 bezoeken we winkels van o.a. BUDNI, DM, Müller en Rossmann in Noord-Duitsland. Naar aanleiding van de bezoeken krijg jij een goed beeld van het assortiment en de kansen voor jouw producten bij deze drogisterijketens.

Samen maken we op basis van de winkelbezoeken een presentatie over jouw producten. Op de woensdag heb jij de kans om deze presentatie te geven aan een voor jouw categorie relevante inkoper of category manager op het hoofdkantoor van BUDNI of Rossmann.
Het assortiment van drogisterijwinkels van o.a. BUDNI, DM, Müller en Rossmann is niet te vergelijken met dat van drogisterijen in Nederland. In de Duitse schappen is steeds meer ruimte voor (convenience) levensmiddelen. Ook biologische levensmiddelen worden steeds meer aangeboden.

Daarnaast gaat het in het geval van Duitse drogisterijketens om veel winkels. Te denken aan meer dan 2.200 filialen* van Rossmann of meer dan 2.100 filialen van DM*.

*Bron: Statista

Z

Wanneer, waar en wat

 • Woensdag 9 oktober 2024
 • Noord-Duitsland
 • Handelsmissie
 • Kennismaken met Duitse drogisterijen
Z

Doel

 • Kansen leren keren voor jouw producten
 • Producten voorstellen
 • Inzicht in trends en ontwikkelingen
Z

Voor wie

 • Producenten en/of leveranciers van (biologische) levensmiddelen
 • Ondernemers die willen starten met export naar Duitsland
 • Ondernemers die bestaande omzet uit Duitsland willen laten toenemen
Z

Investering

 • € 695,00 (excl. btw, reis- en verblijfskosten)

Handelsagent Duitsland B.V. IconHandelsagent Duitsland B.V.

Perseusstraat 2, Groningen

4,2 5 reviews

 • Avatar Mein Googlealert ★★★★★ een week geleden
  Heel fijn samengewerkt met Handelsagent Duitsland. Ontzettend veel vakkennis over de Duitse markt in huis. En het team? Is zeer enthousiast. Een aanrader als je succesvol de Duitse markt op wilt.
 • Avatar Patrick Roozemond ★★★★ een week geleden
  Marcel en Elisabeth zijn heerlijk praktisch ingesteld en helpen meteen om omzet te generen om zo ook feedback over je product te genereren.
 • Avatar Evert Alink ★★★★★ in de afgelopen week
  Handelsagent Duitsland is dé partij om mee in zee te gaan als je binnen aanzienlijke tijd Duitsland en Oostenrijk wilt bestormen. Goede planning en praktisch resultaat!

Aanmelden Deutsche Drogerien!

Vul het formulier hiernaast in of bel met één van onze Duitsland-specialisten op 050-211 25 46.

Meer dan 20 jaar ervaring
Inzicht in trends en ontwikkelingen
Geen advies maar verkoopondersteuning
Focus op omzet en eerste order(s)
Perfecte voorbereiding en begeleiding
Wir leben Verkauf!

Aanmeldformulier