Maritiem Hamburg, ondernemersreis naar het hart van de Duitse maritieme sector! 

Ben jij als ondernemer actief in de maritieme sector en denk jij na over starten met export naar Duitsland? Ga dan met ons mee naar de Hanzestad Hamburg. Hier komt alles van de Duitse maritieme sector bij elkaar.

Maritiem Hamburg Ondernemersreis

Ga je mee?

Waarom meegaan naar Maritiem Hamburg?

01 Binnen bij Duitse bedrijven

Om bedrijven te leren kennen, moet je ze bezoeken. Dat is precies wat we tijdens deze ondernemersreis naar de maritieme sector in Hamburg gaan doen. Gedurende 2 dagen bezoeken we toonaangevende bedrijven als het gaat om scheepsbouwers, rederijen, toeleveranciers en forwarders.

Enkele highlights:

 • Rondvaart havengebied Hamburg
 • Meerdere bedrijfsbezoeken
 • Contact met inkopers

Denk jij na over export naar Duitsland met jouw maritieme producten en/of diensten? Ga dan met ons mee naar Hamburg. Maritieme hoofdstad van Duitsland!

Maritiem Hamburg Ondernemersreis

02 Investering

Wil jij als ondernemer starten met export naar Duitsland of wil jij de bestaande omzet vergroten op de Duitse markt? Ga dan mee naar Hamburg op donderdag 23 november. Al meer dan 20 jaar helpen wij Nederlandse bedrijven bij het succesvol zakendoen in Duitsland. Jouw investering bedraagt slechts € 1.425,00 (excl. btw, reis- en verblijfskosten).

03 Interessant voor jou?

Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Dat kan telefonisch 050 – 211 25 46 of via het contactformulier. Wil jij direct aanmelden voor de ondernemersreis ‘Maritiem Hamburg’? Vul dan het formulier in onderaan deze pagina of klik hier.

Maximaliseer je zakelijke succes in Duitsland

De reis staat gepland voor donderdag 23 en  vrijdag 24 november 2023. Wil jij mee met deze ondernemersreis naar Maritiem Hamburg? Laten we beginnen met zo snel mogelijk een afspraak te plannen voor een eerste kennismaking. We bespreken jouw wensen en verwachtingen ten aanzien van jou deelname. Daarna kunnen we direct aan de slag!

De ondernemersreis

Maritiem Hamburg is bedoeld voor producenten en/of leveranciers in de maritieme sector die willen starten met export naar Duitsland. Ook ondernemers die al actief zijn op de Duitse markt kunnen uiteraard mee om op de hoogte te zijn van trends en om kennis te maken met nieuwe Duitse klanten.

Z

Wat

 • Ondernemersreis Maritiem Hamburg
Z

Wanneer

 • Donderdag 23 en vrijdag 24 november 2023
Z

Waar

 • Hamburg
Z

Investering

Handelsagent Duitsland B.V. IconHandelsagent Duitsland B.V.

Perseusstraat 2, Groningen

4,2 5 reviews

 • Avatar Mein Googlealert ★★★★★ een week geleden
  Heel fijn samengewerkt met Handelsagent Duitsland. Ontzettend veel vakkennis over de Duitse markt in huis. En het team? Is zeer enthousiast. Een aanrader als je succesvol de Duitse markt op wilt.
 • Avatar Patrick Roozemond ★★★★ een week geleden
  Marcel en Elisabeth zijn heerlijk praktisch ingesteld en helpen meteen om omzet te generen om zo ook feedback over je product te genereren.
 • Avatar Evert Alink ★★★★★ in de afgelopen week
  Handelsagent Duitsland is dé partij om mee in zee te gaan als je binnen aanzienlijke tijd Duitsland en Oostenrijk wilt bestormen. Goede planning en praktisch resultaat!

Aanmelden Maritiem Hamburg!

Vul het formulier hiernaast in of bel met één van onze Duitsland-specialisten op 050-211 25 46.

Meer dan 20 jaar ervaring
Inzicht in trends en ontwikkelingen
Geen advies maar verkoopondersteuning
Focus op omzet en eerste order(s)
Perfecte voorbereiding en begeleiding
Wir leben Verkauf!

Aanmeldformulier