Medica 2023, ontmoet de medische industrie in Düsseldorf! 

Duik in de wereld van medische technologie! De hele branche komt van 13 tot 16 november 2023 bijeen op Medica 2023 in Düsseldorf. Ervaar hightechproducten, ontmoet wereldmarktleiders, verborgen champions. Wat je ook zoekt: vind het op Medica 2023!

Medica 2023

Ga je mee?

Waarom meegaan naar Medica 2023?

01 Ontmoet nieuwe klanten

Wat houdt het in? Bij een handelsmissie, georganiseerd door Handelsagent Duitsland, gaat het om het leggen van contacten met nieuwe Duitse klanten. Als deelnemer ben jij er van verzekerd, dat je in direct gesprek gaat met relevante potentiële klanten.

Enkele highlights:

 • Uitvoerig intakegesprek
 • Informeren potentiële Duitse klanten
 • Inhoudelijke gesprekken met Duitse klanten
 • Netwerken met gelijkgestemde ondernemers

Denk jij na over export naar Duitsland met jouw apparatuur en/of diensten voor de medische sector? Ga dan met ons mee naar Düsseldorf.

Medica 2023 Düsseldorf

02 Investering

Wil jij als ondernemer starten met export naar Duitsland of wil jij de bestaande omzet vergroten op de Duitse markt? Ga dan mee naar Düsseldorf van maandag 13 t/m donderdag 16 november. Ga in gesprek met nieuwe Duitse klanten. Jouw investering bedraagt slechts € 1.025,00 (excl. btw, reis- en verblijfskosten).

03 Interessant voor jou?

Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Dat kan telefonisch 050 – 211 25 46 of via het contactformulier. Wil jij direct aanmelden voor de handelsmissie ‘Bio Berlijn’? Vul dan het formulier in onderaan deze pagina of klik hier.

Maximaliseer je zakelijke succes in Duitsland

Medica 2023 vindt plaats van maandag 13 t/m donderdag 16 november 2023. Wil jij mee met deze handelsmissie naar Medica in Düsseldorf? Laten we beginnen met zo snel mogelijk een afspraak te plannen voor een eerste kennismaking. We bespreken jouw wensen en verwachtingen ten aanzien van jou deelname. Daarna kunnen we direct aan de slag!

De handelsmissie

Handelsagent Duitsland organiseert voor Nederlandse bedrijven die actief zijn in de medische sector een handelsmissie naar de beurs Medica 2023. De toonaangevende beurs wordt dit jaar gehouden van maandag 13 tot en met donderdag 16 november. In de Duitse stad Düsseldorf.

Wat houdt het in? Bij een handelsmissie, georganiseerd door Handelsagent Duitsland, gaat het om het leggen van contacten met nieuwe Duitse klanten. Als deelnemer ben jij er van verzekerd, dat je in direct gesprek gaat met relevante potentiële klanten.

Alle gesprekken worden door de medewerkers van Handelsagent Duitsland nauwkeurig voorbereid. Geen vrijblijvende ‘koffie-afspraak’, maar een gesprek gevoerd op inhoud. Jouw Duitse gesprekspartners zijn door ons ver voor de beurs begint geïnformeerd over jouw producten en/of diensten. Op basis van toegezonden en besproken informatie, bestaat er serieuze interesse bij de potentiële Duitse klanten om kennis te maken.

Z

Wanneer, waar en wat

 • Maandag 13 november t/m
 • Donderdag 16 november 2023
 • Düsseldorf
 • Handelsmissie
 • Ontmoet nieuwe Duitse klanten
Z

Doel

 • Nieuwe klanten
 • Inzicht in trends en ontwikkelingen
Z

Voor wie

 • Producenten en/of leveranciers van apparatuur en/of diensten voor de medische sector
 • Ondernemers die willen starten met export naar Duitsland
 • Ondernemers die bestaande omzet uit Duitsland willen laten toenemen
Z

Investering

 • € 1.025,00 (excl. btw, reis- en verblijfskosten)

Handelsagent Duitsland B.V. IconHandelsagent Duitsland B.V.

Perseusstraat 2, Groningen

4,2 5 reviews

 • Avatar Mein Googlealert ★★★★★ een week geleden
  Heel fijn samengewerkt met Handelsagent Duitsland. Ontzettend veel vakkennis over de Duitse markt in huis. En het team? Is zeer enthousiast. Een aanrader als je succesvol de Duitse markt op wilt.
 • Avatar Patrick Roozemond ★★★★ een week geleden
  Marcel en Elisabeth zijn heerlijk praktisch ingesteld en helpen meteen om omzet te generen om zo ook feedback over je product te genereren.
 • Avatar Evert Alink ★★★★★ in de afgelopen week
  Handelsagent Duitsland is dé partij om mee in zee te gaan als je binnen aanzienlijke tijd Duitsland en Oostenrijk wilt bestormen. Goede planning en praktisch resultaat!

Aanmelden Medica!

Vul het formulier hiernaast in of bel met één van onze Duitsland-specialisten op 050-211 25 46.

Meer dan 20 jaar ervaring
Inzicht in trends en ontwikkelingen
Geen advies maar verkoopondersteuning
Focus op omzet en eerste order(s)
Perfecte voorbereiding en begeleiding
Wir leben Verkauf!

Aanmeldformulier