Projectmanager Duitsland 

Je bent graag onderweg? Mooi, want deze baan brengt je regelmatig naar verschillende plaatsen in Duitsland en Oostenrijk. Vind je het leuk om je eigen netwerk aan klanten op te bouwen en te onderhouden? Top, want je bent iedere dag in contact met diverse (potentiële) klanten, werkt aan je eigen projecten en daarbij kan je jouw perfecte beheersing van de Duitse taal goed inzetten. Word je al nieuwsgierig? Dan gaan we graag met je in gesprek!
Bio Berlijn Handelsmissie

Word jij onze nieuwe collega?

Een klein en enthousiast team. Dat zijn wij: Team HAD!

Jouw Rol als Projectmanager Duitsland

Als projectmanager Duitsland bij Handelsagent Duitsland (Team HAD) lever je een belangrijke bijdrage aan de Duitse omzet van onze klanten. Bij Team HAD werken we praktijkgericht en altijd pragmatisch; wij zetten onze opdrachtgevers aan tafel bij nieuwe Duitse en Oostenrijkse klanten. Connecties maken; dat is voor jou als projectmanager een belangrijke taak. Het vinden van (eerste) Duitse en Oostenrijkse  klanten voor onze opdrachtgevers. Je hebt een verantwoordelijke en afwisselende functie, waarin je veel vrijheid hebt om deze naar eigen idee en ervaring in te vullen.  Je vindt stevige en overtuigende gesprekspartners in jouw collega’s, om samen de juiste strategie te bepalen.

Mitarbeiter Außendienst Hamburg

Je bent veel onderweg, onze belangrijkste contacten bevinden zich immers in Duitsland en Oostenrijk. 20 Jaar ervaring vinden wij niet belangrijk, de business zien, enthousiasme en een open blik des te meer!

Handelsagent Duitsland

Al meer dan 20 jaar zetten wij onze klanten aan tafel bij nieuwe Duitse klanten en/of zakenpartners. Wat begon als ondersteuning van Nederlandse bedrijven bij export naar Duitsland is inmiddels uitgegroeid tot het ondersteunen van bedrijven uit meerdere landen bij hun verkoop in Duitsland en Oostenrijk. Bij Team HAD doen we geen uitvoerige marktonderzoeken en ook schrijven we geen (dikke) adviesrapporten. Wij bieden de expertise en een praktische aanpak zodat onze opdrachtgevers aan tafel komen. Heel concreet: wij doen de acquisitie en beheren de Duitse relaties. Daarbij staat het behalen van omzet voor onze klanten altijd centraal!

Dit vind jij bij ons

  • Ongedwongen werksfeer
  • Flexibele werktijden
  • Gelegenheid om thuis te werken
  • Reizen in Duitsland en Oostenrijk
  • Werken met verschillende culturen
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (b.v. volgen van opleidingen)

Met plezier werken, dat doe je bij ons!

Iedere dag dat doen, wat je leuk vindt. Er samen met jouw collega’s voor zorgen dat er mooie dingen ontstaan tussen onze internationale opdrachtgevers en (nieuwe) klanten in Duitsland en Oostenrijk. Iedere dag starten met een glimlach om dezelfde lach aan het einde van de dag ook weer mee naar huis te nemen. Daarom gaat het bij ons: bij Team HAD.

projectmanager Duitsland

Wil jij elke dag andere mensen leren kennen?  Rijden over de Duitse Autobahn in een auto van de zaak? Leer ons dan kennen. Jouw taak in het team is om bedrijven in Duitsland en Oostenrijk kennis te laten maken met onze mooie (internationale) opdrachtgevers en hun producten. Denk jij dat je dit kunt? Vind jij jouw rol in het team een ​​uitdaging waar je elke dag van geniet? Wacht dan niet langer en solliciteer op de functie van projectmanager Duitsland bij Team HAD.

Team HAD

We zijn een klein team met ieder een eigen expertise. De lijntjes zijn kort, de sfeer is informeel en er is veel ruimte voor eigen inbreng. Sterker nog, we kijken uit naar jouw initiatieven en ideeën! Ons kantoor staat in Groningen, maar afstand speelt voor ons zeker geen rol! Wil je meer weten over deze functie? Bel of mail Marcel, Elisabeth of Lotte gerust!
Z

Parttime / Fulltime

Z

Brutosalaris vanaf € 3.500 per maand (bij fulltime)

Z

Gelegenheid om thuis te werken

Z

Gebruik auto van de zaak (je hebt natuurlijk wel een rijbewijs)

Z

Mobiele telefoon

Z

Laptop

Z

30 Vakantiedagen per jaar

Z

Persoonlijke ontwikkeling

Projectmanager Duitsland bij Team HAD!

Wil jij ons team komen versterken? Wij willen graag persoonlijk kennismaken! Vul het formulier hiernaast in en stuur ons jouw CV en motivatie (korte tekst waarin je uitlegt waarom je bij ons solliciteert).

Ongedwongen sfeer
Flexibele werktijden
Iedere dag plezier
Gebruik auto van de zaak
Leuke collega’s

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met één van de collega’s (050 – 211 25 46) of stuur Marcel een email: m.baanders@handelsagentduitsland.nl

Vacature

Maximum file size: 2.1MB

Maximum file size: 2.1MB

Handelsagent Duitsland BV
Perseusstraat 2
NL-9742 PX Groningen

Telefoon 050 211 25 46
Email info@handelsagentduitsland.nl

Wij nemen contact op met jou!

13 + 1 =