Beursdeelname Reise + Camping 2024 in Essen! 

Ben jij als ondernemer actief in de toeristische sector? Ga dan als mede-standhouder met ons mee naar deze jaarlijks eerste grote toeristische beurs in Duitsland. De beurs wordt van 28 februari tot 3 maart 2024 gehouden in de stad Essen. Voor deelname is subsidie tot wel 50% van de kosten beschikbaar. Ga je mee?

Reise + Camping 2024 Essen

Doe je mee?

Waarom naar Reise + Camping 2024?

01 Alles is geregeld van A tot Z

De organisatie van de gezamenljke stand is in handen van Handelsagent Duitsland. Dit betekent dat wij met jouw eisen en wensen aan de slag gaan als het gaat om inrichting en bijvoorbeeld de plaats van de stand. Wij communiceren met de Duitse beursorganisatie, zodat jij hier geen tijd aan hoeft te besteden.

28 februari staat alles klaar voor jou om nieuwe klanten te ontvangen en om te starten met de verkoop. De medewerkers van Handelsagent Duitsland zijn op de stand aanwezig om de mensen te ontvangen en te begeleiden. Ga je mee?

Reise + Camping 2024 beursdeelname

02 Start met verkopen

De beurs is niet alleen bedoeld om jouw producten en diensten te tonen aan een internationaal publiek. Het is ook toegestaan om te verkopen. Daarmee is Reise + Camping 2024 de perfecte marktplaats voor jou. Zowel professionele inkopers als consumenten die op zoek zijn naar een nieuwe camping, tent of vakantiebestemming komen naar Essen.

In aanloop naar de beurs regelt Handelsagent Duitsland inhoudelijke gesprekken met inkopers tijdens de beurs.

De gehele beursorganisatie, van aanmelding tot aanwezigheid als ook de 1-op-1 gesprekken met Duitse inkopers, wordt door de medewerkers van Handelsagent Duitsland verzorgd.

03 50% subsidie!

Deelnemers aan Duitse beurzen zoals Reise + Camping 2024 kunnen een subsidie aanvragen. Met de SIB Collectieve activiteit ontvang je 50% subsidie van maximaal € 5.000,-. Je betaalt dus slechts € 3.500,- voor deelname aan de beurs (in plaats van € 6.000,-). Meer informatie en voorwaarden vind je via bovenstaande link.

Investering
Voor deelname aan dit evenement wordt een projectvergoeding gerekend van € 6.000,00 (excl. btw). Reis- en verblijfskosten zijn niet inbegrepen in de voornoemde vergoeding.

Voor deelname kan SIB Collectieve activiteit worden ingezet, waardoor de totale eigen investering slechts EUR 3.500,- (excl. btw) bedraagt

Maximaliseer je zakelijke succes in Duitsland

Na jouw aanmelding voor de gezamenlijke beursdeelname Reise + Camping 2024, maken wij allereerst zo snel mogelijk een afspraak bij jou op locatie voor een intakegesprek. We bespreken jouw wensen en verwachtingen ten aanzien van de deelname. Alles wordt vastgelegd in een intakedocument. Daarna gaan wij aan de slag!

Gezamenlijke beursstand

Een goede reden voor jou om deel te nemen aan Reise + Camping in Essen in Noordrijn-Westfalen is dat het de eerste grote toeristische beurs van het jaar is in Duitsland. Het geeft jou als aanbieder de perfecte gelegenheid jezelf, jouw producten en diensten te presenteren aan een internationaal publiek.

Verkoop van producten en diensten is toegestaan en de bezoekers zijn gericht op zoek om te kopen.

De organisatie van de gezamenljke stand is in handen van Handelsagent Duitsland. Dit betekent dat wij met jouw eisen en wensen aan de slag gaan als het gaat om inrichting en plaats van de stand. Wij communiceren met de Duitse beursorganisatie, zodat jij hier geen tijd aan hoeft te besteden.

28 februari staat alles klaar voor jou om nieuwe klanten te ontvangen en om te starten met de verkoop. De medewerkers van Handelsagent Duitsland zijn op de stand aanwezig om de mensen te ontvangen en te begeleiden. Ga je mee?

Z

Wanneer

28 februari t/m 3 maart 2024

Z

Waar

Essen

Z

Investering

€ 6.000,00
€ 3.500,00 met subsidie (SIB Collectieve activiteit)

Z

Einddatum inschrijving

1 oktober 2023

Handelsagent Duitsland B.V. IconHandelsagent Duitsland B.V.

Perseusstraat 2, Groningen

4,2 5 reviews

  • Avatar Mein Googlealert ★★★★★ een week geleden
    Heel fijn samengewerkt met Handelsagent Duitsland. Ontzettend veel vakkennis over de Duitse markt in huis. En het team? Is zeer enthousiast. Een aanrader als je succesvol de Duitse markt op wilt.
  • Avatar Patrick Roozemond ★★★★ een week geleden
    Marcel en Elisabeth zijn heerlijk praktisch ingesteld en helpen meteen om omzet te generen om zo ook feedback over je product te genereren.
  • Avatar Evert Alink ★★★★★ in de afgelopen week
    Handelsagent Duitsland is dé partij om mee in zee te gaan als je binnen aanzienlijke tijd Duitsland en Oostenrijk wilt bestormen. Goede planning en praktisch resultaat!

GA SAMEN MET ONS NAAR BIOSÜD EN BIONORD!

Vul onderstaand formulier in of bel één van onze collega’s op 050-211 25 46.

Direct contact met dé juiste inkoper(s)
Inzicht in trends en ontwikkelingen binnen de branche
Meer kennis van en inzicht in de Duitse Bio-business
Daadwerkelijk zakendoen, eerste order(s)
Perfecte voorbereiding en begeleiding

Aanmeldformulier