Salessucces bij de buren

Een exportsubsidie speciaal voor bedrijven in de provincie Overijssel. Het subsidieprogramma Salessucces bij de Buren is voor bedrijven in de provincie Overijssel die willen starten met zakendoen in Duitsland. Of hun bestaande business op de Duitse markt verder willen uitbreiden. Voor deze bedrijven gaat Handelsagent Duitsland aan het werk om nieuwe klanten binnen te halen.

Geen financieel risico
Bij dit programma wordt het subsidiebedrag voor aanvang door GO4EXPORT aan Handelsagent Duitsland betaald. Pas na het behalen van de doelstelling en beëindiging van het subsidieprogramma (u hebt dan dus al nieuwe Duitse klanten) betaalt u de eigen bijdrage aan Handelsagent Duitsland. No cure – No pay!

Het programma

Duitsland is de belangrijkste handelspartner van ons land. Voor Oost-Nederlandse bedrijven liggen de kansen bijna letterlijk om de hoek. Speciaal voor bedrijven in de provincie Overijssel is er een exportsubsidie beschikbaar die zich in de eerste plaats richt op het vinden van nieuwe Duitse klanten. Kortom: een subsidie die wordt ingezet voor acquisitie!

Salessucces bij de Buren is bedoeld voor ondernemers die willen starten met zakendoen in Duitsland. Ook bedrijven die hun bestaande business op de Duitse markt willen uitbreiden kunnen gebruik maken van de exportsubsidie.

Het begint met een kennismakingsgesprek op locatie bij de ondernemer. Meerdere gesprekken leiden tot een concreet acquisitieplan. Vervolgens gaat Handelsagent Duitsland aan de slag om nieuwe Duitse klanten binnen te halen. Als ondernemers begeleiden wij jou naar het sluiten van contracten en het binnenhalen van bestellingen. Wij realiseren omzet.

Financiën

Deze op-maat-begeleiding richting succes en daadwerkelijke business en omzet in Duitsland kost deelnemers slechts EUR 3.000,00 (excl. btw).

Het gehele traject kost EUR 6.000,00. Daarvan wordt de helft door Go4Export (Oost NL) vooruitbetaald. De andere helft betaalt de deelnemer aan het einde van het traject en pas na het behalen van de doelstelling.

Voorwaarden

De subsidie wordt uitsluitend verstrekt aan MKB-ondernemers gevestigd in de provincie Overijssel. Voor het jaar 2022 kunnen maximaal 15 bedrijven deelnemen aan het programma.

Kom jij in aanmerking?

Ben je geïnteresseerd in deze exportsubsidie voor bedrijven in de provincie Overijssel of heb je nog vragen? Vul onderstaand formulier in of bel één van onze collega’s op 050-211 25 46 

Aanmeldformulier