Zakendoen in Duitsland, praktijkgericht seminar voor ondernemers! 

Een seminar speciaal voor ondernemers die willen starten met export naar Duitsland. Geen goedbedoelde adviezen en lijstjes met ‘do’s-and-dont’s’. Wel verhalen en praktijinformatie van andere ondernemers die jou voorgingen als het gaat om succesvol zakendoen in Duitsland!

Zakendoen in Duitsland Seminar

Doe je mee?

Waarom meedoen aan Zakendoen in Duitsland?

01 Het seminar

Het seminar is er met name gericht om jou mee te nemen in de praktijk van het zakendoen in Duitsland. Antwoord op vragen als: Hoe vind ik mijn eerste Duitse klanten en waar moet ik juridisch en fiscaal rekening mee houden? Deels nemen onze Duitsland-specialisten jou mee in hun praktijkervaringen. Ook zijn er andere ondernemers die vertellen over hun ervaringen. De successen, maar zeker ook de valkuilen komen aan bod.

Enkele highlights:

 • 100% praktijkgericht
 • Door ondernemers voor ondernemers
 • Hands-on informatie over aqcuisitie
 • Wat speelt er juridisch en fiscaal

Denk jij na over export naar Duitsland met jouw  producten en/of diensten? Doe dan mee met het seminar ‘Zakendoen in Duitsland’ en begin zet samen met ons de eerste stap!

Zakendoen in Duitsland seminar

02 Investering

Wil jij als ondernemer starten met export naar Duitsland of wil jij de bestaande omzet vergroten op de Duitse markt? Doe dan mee met het seminar Zakendoen in Duitsland. Onze Duitsland-specialisten en andere ondernemers nemen jou aan de hand van praktijkervaring mee richting succesvol zakendoen met onze Oosterburen. Jouw investering (incl. lunch) bedraagt slechts € 145,00.

03 Interessant voor jou?

Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Dat kan telefonisch 050 – 211 25 46 of via het contactformulier. Wil jij direct aanmelden voor het seminar ‘Zakendoen in Duitsland’? Vul dan het formulier in onderaan deze pagina of klik hier.

Maximaliseer je zakelijke succes in Duitsland

Het seminar staat gepland voor donderdag 12 oktober. Wil jij meedoen met het seminar Zakendoen in Duitsland? Laten we beginnen met zo snel mogelijk een afspraak te plannen voor een eerste kennismaking. We bespreken jouw wensen en verwachtingen ten aanzien van jou deelname. Daarna kunnen we direct aan de slag!

Het seminar

Het seminar Zakendoen in Duitsland is bedoeld voor producenten en/of leveranciers die willen starten met export naar Duitsland. Ook ondernemers die al actief zijn op de Duitse markt kunnen uiteraard meedoen om praktijkgericht te leren over succesvol zakendoen in Duitsland.

Z

Wat

 • Seminar Zakendoen in Duitsland
Z

Waar

 • Groningen
Z

Wanneer

 • Donderdag 12 oktober
Z

Investering

 • € 145,00 (excl. btw)
 • Inclusief lunch

Handelsagent Duitsland B.V. IconHandelsagent Duitsland B.V.

Perseusstraat 2, Groningen

4,2 5 reviews

 • Avatar Mein Googlealert ★★★★★ een week geleden
  Heel fijn samengewerkt met Handelsagent Duitsland. Ontzettend veel vakkennis over de Duitse markt in huis. En het team? Is zeer enthousiast. Een aanrader als je succesvol de Duitse markt op wilt.
 • Avatar Patrick Roozemond ★★★★ een week geleden
  Marcel en Elisabeth zijn heerlijk praktisch ingesteld en helpen meteen om omzet te generen om zo ook feedback over je product te genereren.
 • Avatar Evert Alink ★★★★★ in de afgelopen week
  Handelsagent Duitsland is dé partij om mee in zee te gaan als je binnen aanzienlijke tijd Duitsland en Oostenrijk wilt bestormen. Goede planning en praktisch resultaat!

Aanmelden Zakendoen in Duitsland!

Vul het formulier hiernaast in of bel met één van onze Duitsland-specialisten op 050-211 25 46.

Meer dan 20 jaar ervaring
Inzicht in trends en ontwikkelingen
Geen advies maar verkoopondersteuning
Focus op omzet en eerste order(s)
Perfecte voorbereiding en begeleiding
Wir leben Verkauf!

Aanmeldformulier