SIB kennis & vaardigheden

Wil jij met jouw bedrijf starten met export naar Duitsland? Dan heeft de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) de kennisvoucher van de regeling Starters International Business (SIB) beschibkaar voor jou. Deze voucher geeft korting op het gebruik van onze diestverlening, zodat wij jou begeleiden bij bij jouw internationale plannen.

De SIB Kennisvoucher is een online voucher waarmee bedrijven een adviseur betalen die zij zelf kiezen. De voucher is goed voor 50% van de kosten en bedraagt maximaal € 2.500 exclusief btw. De voucher is te gebruiken voor de volgende onderdelen: Advies op internationaal juridisch en fiscaal gebied, het laten opstellen van een marktonderzoeksrapport en het volgen van een training om uw kennis over internationaal ondernemen te vergroten.

Z

Voor wie

Mkb-bedrijven die willen starten met export

Z

Doel

Advies, marktonderzoek, training

Z

Subsidiebedrag

€ 2.500,00 (excl. btw)

Z

Eigen bijdrage

€ 2.500,00 (excl. btw)

Voorwaarden
RVO verstrekt 1 kennisvoucher per 2 jaar, maar slechts één keer voor hetzelfde doelland. Behoort jouw mkb-onderneming tot een groep, dan telt dit maximum voor de hele groep. Houd hier rekening mee met jouw keuze welk onderdeel van de kennisvoucher je wilt inzetten op een doelland.

Contact SIB Kennisvoucher

Ben je geïnteresseerd in de SIB kennisvoucher of heb je nog vragen? Vul onderstaand formulier in of bel één van onze collega’s op 050-211 25 46 

Aanmeldformulier