SIB Missievoucher

Wil je een land leren kennen, dan moet je er zijn. Speciaal voor ondernemers die zaken (willen gaan) doen in Duitsland heeft de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) de exportsubsidie ‘SIB Missievoucher‘ beschikbaar. SIB staat voor Starters in International Business. De Missie staat voor jouw aanwezigheid in Duitsland!

De SIB Missievoucher Duitsland kan worden gebruikt voor een uitgaande handelsmissie óf een beursdeelname in Duitsland. Bekijk ook de handelsmissies en collectieve beursdeelnames die Handelsagent Duitsland organiseert (handelsmissies en beursdeelnames). Bij handelsmissie en/of beursdeelname van Handelsagent Duitsland sta jij als deelnemer centraal. het draait om jou succes op de Duitse markt. Wij brengen jou in contact met nieuwe Duitse klanten!

Handelsmissie Duitsland
Het doel van deelname aan een handelsmissie is het vinden van nieuwe Duitse klanten voor jouw producten en/of diensten. Handelagent Duitsland organiseert de handelsmissies altijd met oog voor de individuele deelnemer. Ga jij mee met één van onze handelsmissies, dan reis jij samen met een aantal andere Nederlandse bedrijven naar Duitsland. Op het programma staan gezamenlijke onderdelen. De individuele onderdelen, waaronder 1-op-1 gesprekken met jouw potentiële nieuwe klanten, staan echter centraal!

 

Collectieve beursinzending Duitsland
Tijdens een collectieve beursinzending sta jij samen met andere Nederlandse bedrijven op een Duitse vakbeurs. Jij staat samen op een Paviljoen, hierin heb jij jouw eigen ruimte. Het doel van de beursinzending is mogelijke afnemers van jouw product of dienst te vinden en om zo de export te bevorderen.

Voorwaarden
Bedrijven kunnen elk jaar 1 missievoucher aanvragen. Voor een jaarlijks terugkerende beurs of handelsmissie in een doelland kan slechts 2 keer een voucher worden ontvangen.

Contact SIB Kennisvoucher

Ben je geïnteresseerd in de SIB Missievoucher Duitsland of heb je nog vragen? Vul onderstaand formulier in of bel één van onze collega’s op 050-211 25 46.

Aanmeldformulier