SIB Voucher Marktentree

Jij wilt starten met exporteren en je hebt Duitsland gekozen als doelland?  Speciaal voor ondernemers die willen starten met exporteren naar Duitsland heeft de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) de exportsubsidie ‘SIB Voucher Marktentree‘ beschikbaar. SIB staat voor Support International Business. De marktentree staat voor jouw eerste stappen richting succesvol exporteren naar Duitsland!

Op deze pagina vertellen wij jou meer over de SIB Voucher Marktentree van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Het betreft een online voucher die een ondernemer recht geeft op een tegemoetkoming in de kosten van een extern adviseur tot wel 50%.

In de eerste plaats dient de ondernemer een relevante adviseur te vinden om hem of haar te helpen bij de marktentree op de Duitse markt. Handelsagent Duitsland begeleidt Nederlandse ondernemers al meer dan 20 jaar bij het succesvol zakendoen in Duitsland. Ten tweede heeft de ondernemer een offerte nodig van de gekozen adviseur. Naast de offerte dient de adviseur ook een CV aan te leveren, waaruit blijkt dat hij of zij over voldoende en relevante ervaring bezit. Dat zit bij ons wel goed.

SIB Voucher Marktentree Duitsland aanvragen

Ten derde vraagt de ondernemer de voucher online aan op de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl). Na de aanvraag duurt het maximaal 13 weken, waarna de voucher wordt toegekend aan de ondernemer. Dit is het moment dat Handelsagent Duitsland voor jou aan de slag gaat!

SIB Voucher Marktentree en Handelsagent Duitsland

Een samenwerking met Handelsagent Duitsland staat altijd in het teken van het binnenhalen van nieuwe Duitse klanten. Wij zijn naast adviseur juist ook uitvoerder. Voor de duur van de samenwerking maken onze ervaren accountmanagers deel uit van jouw salesteam.

Dit houdt in dat wij samen met jou kijken naar de juiste keuze van producten en hoe deze in een perfecte Duitstalige propositie te verpakken. Vervolgens gaan onze native accountmanagers met jouw producten de markt op en stellen deze voor bij de juiste mensen. Bijvoorbeeld bij inkopers, met wie wij in de ruim 20 jaren dat wij dit werk doen een professionele relatie hebben opgebouwd.

Doel van onze samenwerking is dat jij aan tafel komt met nieuwe Duitse klanten. Niet alleen voor een kop koffie, maar om daadwerkelijk zaken te doen. Handelsagent Duitsland houdt de focus op het binnenhalen van klanten. Het starten met structureel en winstgevend exporteren naar Duitsland. De grootste consumenteneconomie binnen de Europese Unie.

Investering
De eigen bijdrage voor een marktentreetraject met Handelsagent Duitsland is € 2.495,00 exclusief btw.

Opbrengst
Succesvol zakendoen in het Duitsland begint met het binnenhalen van een eerste Duitse klant. En dit is dan ook precies wat Handelsagent Duitsland voor jou gaat doen.

Deelname aan het traject levert je dan ook concreet op:

– Minimaal 3 individuele gesprekken met potentiële klanten
– Minimaal 1 nieuwe Duitse klant
– Meer kennis over een eigen vestiging in Duitsland
– Introductie bij lokale netwerken en hun experts

Interesse
Ben je geïnteresseerd in deelname aan een marktentreetraject met  Handelsagent Duitsland i.c.m. met een SIB Voucher marktentree? Of heb je nog vragen? Vul onderstaand formulier in of bel één van onze collega’s op 050-211 25 46.

Aanmeldformulier