Supermarkten Oostenrijk, maak kennis met Billa, MPreis en Spar!

Wil jij jouw producten in de schappen van Oostenrijkse supermarkten terugzien? Daar gaan wij jou bij helpen! Eerste stap is om te kijken wie jouw concurrenten zijn in het schap en welke prijzen er horen bij de producten van de andere aanbieders. Waar liggen jouw kansen in het schap? Ga met HAD mee naar Oostenrijk en vindt het antwoord. Vervolgens stellen wij jouw producten en propositie voor bij de juiste inkoper en/of category manager.

BILLA supermarkten Oostenrijk

Ga je mee?

Waarom meegaan naar Supermarkten Oostenrijk?

01 Ontdek het assortiment

Samen met ons team bezoek je meerdere winkels van de verschillende supermarktketens in Oostenrijk. Daarbij laten wij zien wat het huidige assortiment is en waar de kansen liggen als het gaat om jouw producten.

Wist jij bijvoorbeeld dat een keten als BILLA meer dan 1.100 filialen heeft in Oostenrijk? Een keten als MPreis telt al 280 filialen in de deelstaten Tirol, Vorarlberg, Salzburg, Kärnten, Oberösterreich und Südtirol. Tot slot is er nog de keten SPAR met meer dan 1.500 supermarkten.

Naast het bezoeken van winkels bezoeken stellen wij jouw producten voor aan de juiste centrale inkoper en/of category manager.

Eurospar supermarkten Oostenrijk

02 Investering

Wil jij jouw producten in 2024 terugzien in de schappen van Oostenrijkse supermarkten? Ga dan met ons mee en bezoek verschillende winkels. Na onze reis maken we gezamenlijk een perfecte propositie, waarna HAD deze presenteert aan de verantwoordelijke centrale inkoper en/of category manager. De investering bedraagt slechts
€ 895,00 (excl. btw, reis- en verblijfskosten).

03 Meer info of met ons mee?

Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Dat kan telefonisch via 050 – 211 25 46 of via het contactformulier. Wil jij direct aanmelden om met ons mee te gaan langs supermarkten in Oostenrijk en jouw producten voor te stellen? Vul dan het formulier in onderaan deze pagina of klik hier.

Maximaliseer je zakelijke succes
in Duitsland (en Oostenrijk :-))

De reis langs de verschillende supermarkten in Oostenrijk vindt plaats op donderdag 5 en vrijdag 6 september 2024. Wil jij mee met team HAD mee naar Oostenrijk? Laten we beginnen met zo snel mogelijk een afspraak te plannen voor een eerste kennismaking. We bespreken jouw wensen en verwachtingen ten aanzien van jou deelname. Daarna kunnen we direct aan de slag!

De handelsmissie

Verdeeld over 2 dagen (donderdag 5 en vrijdag 6 september 2024) bezoeken we winkels van o.a. BILLA, MPreis en SPAR in Tirol (Oostenrijk). Naar aanleiding van de bezoeken krijg jij een goed beeld van het assortiment en de kansen voor jouw producten bij deze supermarktketens.

Samen maken we op basis van de winkelbezoeken een propositie van jouw producten. We laten de centrale inkopers en/of category managers bij de drie ketens zien waar jij toegevoegde waarde kunt leveren in zijn of haar schap. HAD heeft de contacten met de inkopers, dus wij garanderen dat er een inhoudelijke reactie komt van de juiste persoon bij BILLA, MPreis en SPAR!

Wist jij dat een keten als BILLA meer dan 1.100 filialen heeft in Oostenrijk? Een keten als MPreis telt al 280 filialen in de deelstaten Tirol, Vorarlberg, Salzburg, Kärnten, Oberösterreich und Südtirol. En dan is er nog de keten SPAR met meer dan 1.500 supermarkten. Dat is met bijna 3.000 verkooppunten best aanzienlijk. Bijvoorbeeld in vegelijking met Nederland.

Z

Wanneer, waar en wat

 • Donderdag 5 en vrijdag 6 september 2024
 • Tirol / Oostenrijk
 • Handelsmissie
 • Zakendoen met Oostenrijkse supermarkten
Z

Doel

 • Kansen ontdekken voor jouw producten
 • Producten voorstellen
 • Inzicht in trends en ontwikkelingen
Z

Voor wie

 • Producenten en/of leveranciers van (biologische) levensmiddelen
 • Ondernemers die willen starten met export naar Oostenrijk
 • Ondernemers die bestaande omzet uit Oostenrijk willen laten toenemen
Z

Investering

 • € 895,00 (excl. btw, reis- en verblijfskosten)

Handelsagent Duitsland B.V. IconHandelsagent Duitsland B.V.

Perseusstraat 2, Groningen

4,2 5 reviews

 • Avatar Mein Googlealert ★★★★★ een week geleden
  Heel fijn samengewerkt met Handelsagent Duitsland. Ontzettend veel vakkennis over de Duitse markt in huis. En het team? Is zeer enthousiast. Een aanrader als je succesvol de Duitse markt op wilt.
 • Avatar Patrick Roozemond ★★★★ een week geleden
  Marcel en Elisabeth zijn heerlijk praktisch ingesteld en helpen meteen om omzet te generen om zo ook feedback over je product te genereren.
 • Avatar Evert Alink ★★★★★ in de afgelopen week
  Handelsagent Duitsland is dé partij om mee in zee te gaan als je binnen aanzienlijke tijd Duitsland en Oostenrijk wilt bestormen. Goede planning en praktisch resultaat!

Aanmelden Supermarkten Oostenrijk!

Vul het formulier hiernaast in of bel met één van onze Duitsland-specialisten op 050-211 25 46.

Meer dan 20 jaar ervaring
Inzicht in trends en ontwikkelingen
Geen advies maar verkoopondersteuning
Focus op omzet en eerste order(s)
Perfecte voorbereiding en begeleiding
Wir leben Verkauf!

Aanmeldformulier