Verkoop Binnendienst

Jij beheerst de Duitse taal in woord en geschrift? Daarnaast vind je het leuk om met meerdere internationale klanten met veel verschillende producten in contact te zijn? Wij hebben een vrije plek in ons kleine en leuke team. Als medewerker verkoop binnendienst vorm jij de spil in onze projecten. Uiteraard bieden wij jou een prima werkplek, maar ook is er voldoende ruimte om vanuit thuis te werken. Word je al nieuwsgierig? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Medewerker Verkoop Binnendienst

Word jij onze nieuwe collega?

Een klein en enthousiast team. Dat zijn wij: Team HAD!

Jouw Rol als Medewerker Verkoop Binnendienst

Als medewerker Binnendienst bij Handelsagent Duitsland (Team HAD) onderhoud jij veel contact met onze internationale klanten. Daarnaast ondersteun jij het tean met het vinden van nieuwe Duitse klanten. Bij Team HAD werken we praktijkgericht en altijd pragmatisch; wij zetten onze opdrachtgevers aan tafel bij nieuwe Duitse en Oostenrijkse klanten. Connecties onderhouden; dat is voor jou als medewerker binnendienst de belangrijke taak. Je hebt een afwisselende functie en denkt actief mee in lopende projecten. Jouw inbreng wordt gewaardeerd. Je vindt stevige en overtuigende gesprekspartners in jouw collega’s, om samen de juiste strategie te bepalen.

Mitarbeiter Außendienst Hamburg

Je kunt vanuit ons kantoor in de stad Groningen werken maar ook vanuit thuis werken is een prima optie. Jarenlange relevante  ervaring vinden wij niet belangrijk, de business zien, enthousiasme en een open blik des te meer!

Handelsagent Duitsland

Al meer dan 20 jaar zetten wij onze klanten aan tafel bij nieuwe Duitse klanten en/of zakenpartners. Wat begon als ondersteuning van Nederlandse bedrijven bij export naar Duitsland is inmiddels uitgegroeid tot het ondersteunen van bedrijven uit meerdere landen bij hun verkoop in Duitsland en Oostenrijk. Bij Team HAD doen we geen uitvoerige marktonderzoeken en ook schrijven we geen (dikke) adviesrapporten. Wij bieden de expertise en een praktische aanpak zodat onze opdrachtgevers aan tafel komen. Heel concreet: wij doen de acquisitie en beheren de Duitse relaties. Daarbij staat het behalen van omzet voor onze klanten altijd centraal!

Dit vind jij bij ons

  • Ongedwongen werksfeer
  • Flexibele werktijden
  • Gelegenheid om thuis te werken
  • Werken bij ons op kantoor of vanuit thuis
  • Werken met verschillende culturen
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (b.v. volgen van opleidingen)

Met plezier werken, dat doe je bij ons!

Iedere dag dat doen, wat je leuk vindt. Er samen met jouw collega’s voor zorgen dat er mooie dingen ontstaan tussen onze internationale opdrachtgevers en (nieuwe) klanten in Duitsland en Oostenrijk. Iedere dag starten met een glimlach om dezelfde lach aan het einde van de dag ook weer mee naar huis te nemen. Daarom gaat het bij ons: bij Team HAD.

Medewerker Verkoop Binnendienst

Jij zoekt een uitdagende functie als medewerker verkoop binnendienst  en je hebt een perfecte beheersing van de Duitse taal? Leer ons dan kennen. Jouw taak in het team is om contact te onderhouden met bedrijven in Duitsland en Oostenrijk en met onze mooie (internationale) opdrachtgevers. Denk jij dat je dit kunt? Vind jij jouw rol in het team een ​​uitdaging waar je elke dag van geniet? Wacht dan niet langer en solliciteer op de functie medewerker verkoop binnendienst bij Team HAD.

Team HAD

We zijn een klein team met ieder een eigen expertise. De lijntjes zijn kort, de sfeer is informeel en er is veel ruimte voor eigen inbreng. Sterker nog, we kijken uit naar jouw initiatieven en ideeën! Ons kantoor staat in Groningen, maar afstand speelt voor ons zeker geen rol! Wil je meer weten over deze functie? Bel of mail Marcel, Elisabeth of Lotte gerust!
Z

Parttime (8 - 16 uur)

Z

Brutosalaris vanaf € 2.500 per maand (fulltime)

Z

Gelegenheid om thuis te werken

Z

Ingerichte thuiswerkplek

Z

Persoonlijke ontwikkeling

Medewerker Verkoop Binnendienst bij Team HAD!

Wil jij ons team komen versterken? Wij willen graag persoonlijk kennismaken! Vul het formulier hiernaast in en stuur ons jouw CV en motivatie (korte tekst waarin je uitlegt waarom je bij ons solliciteert).

Ongedwongen sfeer
Flexibele werktijden
Iedere dag plezier
Gebruik auto van de zaak
Leuke collega’s

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met één van de collega’s (050 – 211 25 46) of stuur Marcel een email: m.baanders@handelsagentduitsland.nl

Vacature

Maximum file size: 2.1MB

Maximum file size: 2.1MB

Handelsagent Duitsland BV
Perseusstraat 2
NL-9742 PX Groningen

Telefoon 050 211 25 46
Email info@handelsagentduitsland.nl

Wij nemen contact op met jou!

3 + 5 =