Voucher Internationaal Ondernemen Horizon

Een subsidie van Horizon Flevoland, die voor jouw bedrijf het verschil maakt tussen internationaal stilstaan en groeien! Het staat voor een subsidie die je in kan zetten om je onderneming verder te ontwikkelen richting (nieuwe) buitenlandse markten. De Voucher Internationaal Ondernemen Horizon kan een goede mogelijkheid zijn als je de kennis, kunde en/of faciliteiten van derden inhuurt voor het vergroten van het internationale verdienvermogen van je bedrijf.

In principe valt alles wat te maken heeft met zakendoen in Duitsland onder de voucherregeling. Denk bijvoorbeeld aan marktonderzoek, matchmaking, vinden van nieuwe klanten, uitbreiden van het bestaande klantennetwerk, vertalingen, juridisch of fiscaal advies, oprichten van een GmbH of het vinden van een goede vestigingsplaats. Meer informatie vind je op de website van Horizon.

Z

Voor wie

Bedrijven gevestigd in de provincie Flevoland

Z

Doel

Starten met of uitbreiden van export naar Duitsland

Z

Subsidiebedrag

Maximaal € 15.000,00

Z

Eigen bijdrage

Maximaal € 15.000,00 (excl. btw)

Z

Doorlooptijd

12 maanden

Z

Resultaat

Succesvol exporteren naar Duitsland

Gericht op acquisitie
Wil jij als ondernemer starten met export naar Duitsland of wil jij de bestaande omzet vergroten op de Duitse markt? Dan kan de voucher van Horizon voorzien in 50% subsidie op onze dienstverlening. Al meer dan 20 jaar helpen wij Nederlandse bedrijven bij het succesvol zakendoen in Duitsland. Bijvoorbeeld op het gebied van acquisitie.

Samen maken wij een acquisitieplan dat leidt tot het vinden van nieuwe Duitse klanten. Wij weten als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om in contact te komen met de juiste bedrijven aan de andere kant van de grens. Laat staan het contact met de juiste personen binnen die bedrijven. Handelsagent Duitsland lost dit voor jou op, door het werk uit handen te nemen.

Gedurende een traject van een aantal maanden zijn de ervaren collega’s van Handelsagent Duitsland onderdeel van jouw verkoopteam. Zo worden culturele verschillen en eventuele problemen met de Duitse taal overbrugd. Wij zorgen voor samenwerkingscontracten én vooral voor (eerste) bestellingen.

Voorwaarden

De subsidie wordt uitsluitend verstrekt aan MKB-ondernemers gevestigd in Flevoland. Tweede voorwaarde is dat de activiteiten nieuw moeten zijn. Wanneer je ieder jaar een aanwezig bent op de Spielwarenmesse in Neurenberg met een stand komt vergoeding met de voucher niet in aanmerking. Maar wil je dit jaar met Handelsagent Duitsland mee op een van onze missies en/of beursdeelnames (zie hier de agenda), dan wel!

Ook is de Voucher uitermate geschikt voor het vinden van nieuwe Duitse klanten.

Contact Voucher Internationaal Ondernemen Horizon

Ben je geïnteresseerd in de Voucher Internationaal Ondernemen Horizon of heb je nog vragen? Vul onderstaand formulier in of bel één van onze collega’s op 050-211 25 46.

Aanmeldformulier