Nederlands paviljoen BioSüd op zondag 29 september 2024! 

Verover de Duitse markt door dé Duitse beurs voor biologische producten te bezoeken met onze collectieve beursdeelname naar BioSüd 2024 op zondag 29 september 2024! Ontmoet hoogwaardige Duitse professionals met een passie voor biologische producten en krijg de tijd en ruimte voor waardevolle gesprekken.

Doe je mee?

Waarom deelnemen aan BioSüd 2024

01 Gerichte gesprekken met potentiële klanten op Duitse Beurzen zoals biosüd. 

Op basis van jouw specifieke wensen organiseren wij kwalitatieve gesprekken met potentiële klanten en/of leveranciers. Bijvoorbeeld met een inkoper van Dennree, Claus, Ökerring, Rinklin of bijvoorbeeld Bodan. Zij worden door ons uitvoerig geïnformeerd en voorbereid op het gesprek. Het gesprek staat daarmee in het teken van daadwerkelijk zakendoen met elkaar: zakendoen in Duitsland! Daar waar nodig ondersteunen we op de Duitse beurs met de Duitse taal en het behouden van focus op daadwerkelijke business. Daarnaast houden we uiteraard nauw contact over de inrichting van het paviljoen!

02 Realiseer daadwerkelijke zakendeals op de duitse beurs

Doel van deelname is om jouw biologische producten op de Duitse beurs voor te stellen bij professioneel geïnteresseerden, waaronder inkopers van Duitse (biologische) supermarkten en groothandels.

Direct contact met dé juiste inkoper(s)
Inzicht in trends en ontwikkelingen binnen de branche
Meer kennis van en inzicht in de Duitse Bio-business
Daadwerkelijk zakendoen, eerste order(s)
Perfecte voorbereiding en begeleiding

De gehele beursorganisatie, van aanmelding tot aanwezigheid als ook de 1-op-1 gesprekken met Duitse inkopers, wordt door de medewerkers van Handelsagent Duitsland verzorgd.

03 Ontvang 50% subsidie en betaal slechts 3.000,- voor beursdeelname!

Deelnemers aan Duitse beurzen zoals BioSüd kunnen een subsidie aanvragen. Met de SIB Collectieve activiteit ontvang je 50% subsidie en betaal je slechts € 3.000,- voor deelname aan de beursdeelname (in plaats van € 5.500,-). Meer informatie en voorwaarden vind je via bovenstaande link.

Investering
Voor deelname aan dit evenement wordt een projectvergoeding gerekend van € 5.500,00 (excl. btw). Reis- en verblijfskosten zijn niet inbegrepen in de voornoemde vergoeding.

Voor deelname kan SIB Collectieve activiteit worden ingezet, waardoor de totale eigen investering slechts EUR 3.000,00 (excl. btw) bedraagt

Maximaliseer je zakelijke succes in Duitsland

Na jouw aanmelding voor de collectieve beursdeelname Nederlands paviljoen BioSüd 2024, maken wij allereerst zo snel mogelijk een afspraak bij jou op locatie voor een intakegesprek. We bespreken jouw wensen en verwachtingen ten aanzien van de deelname. Alles wordt vastgelegd in een intakedocument. Daarna gaan wij aan de slag!

Gezamenlijk Bio Paviljoen

Voor de derde keer op rij organiseert Handelsagent Duitsland voor Nederlandse ondernemers met biologische producten een gezamenlijk beurspaviljoen op de BioSüd in Augsburg 2024! Eerdere edities waren voor de deelnemers een groot succes. De organisatie van jouw beursdeelname is in handen van Handelsagent Duitsland, dus van boeken van een stand langs het ontwerp van het paviljoen tot het regelen van afspraken met Duitse inkopers.

Deelnemers van de laatste editie in 2023 waren:

 • – Kari’s Crackers
 • – KleinsteSoepfabriek
 • – Hampstead Tea
 • – OnOff! Spices
 • – Ecostoof
 • – Flevosap
 • – Lisa’s Choice
 • – Sapinca

Ook voor de editie in 2024, gehouden op zondag 29 september hebben we weer plek voor 8 Nederlandse bedrijven.

Goed om te weten is dat Nederlandse deelnemers 50% subsidie kunnen krijgen. Lees meer informatie over deze subsidie van RVO.nl via deze link: SIB Collectieve beursdeelname

Z

Wanneer

Zondag 29 september 2024 (Augsburg)

Z

Aantal deelnemers

Nog 8 van 8 beschikbaar

Z

Einddatum inschrijving

1 juli 2024

Handelsagent Duitsland B.V. IconHandelsagent Duitsland B.V.

Perseusstraat 2, Groningen

4,2 5 reviews

 • Avatar Mein Googlealert ★★★★★ een week geleden
  Heel fijn samengewerkt met Handelsagent Duitsland. Ontzettend veel vakkennis over de Duitse markt in huis. En het team? Is zeer enthousiast. Een aanrader als je succesvol de Duitse markt op wilt.
 • Avatar Patrick Roozemond ★★★★ een week geleden
  Marcel en Elisabeth zijn heerlijk praktisch ingesteld en helpen meteen om omzet te generen om zo ook feedback over je product te genereren.
 • Avatar Evert Alink ★★★★★ in de afgelopen week
  Handelsagent Duitsland is dé partij om mee in zee te gaan als je binnen aanzienlijke tijd Duitsland en Oostenrijk wilt bestormen. Goede planning en praktisch resultaat!

GA ALS STANDHOUDER MET ONS MEE NAAR BIOSÜD!

Vul onderstaand formulier in of bel één van onze collega’s op 050-211 25 46.

Direct contact met dé juiste inkoper(s)
Inzicht in trends en ontwikkelingen binnen de branche
Meer kennis van en inzicht in de Duitse Bio-business
Daadwerkelijk zakendoen, eerste order(s)
Perfecte voorbereiding en begeleiding

Aanmeldformulier