SIB Marktentree, eerste Duitse klanten!

Speciaal voor MKB-ondernemers stelt Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) de exportsubsidie ‘SIB Marktentree‘ beschikbaar. SIB staat voor Support International Business, en support kun jij op dit moment goed gebruiken! SIB Marktentree is geschikt voor de ondernemer die op zoek is naar eerste Duitse klanten en/of zakenpartners.

SIB Marktentree

Ga je mee?

Waarom SIB Marktentree aanvragen?

01 Waar kun je SIB Marktentree voor inzetten als bedrijf? 

De onderzoeksfase is voorbij! Duitsland gaat het worden als nieuw exportland. Het is tijd voor de eerste Duitse klanten en dat is precies wat wij samen gaan doen. Voor SIB Marktentree gelden de volgende voorwaarden:

 • De subsidie wordt gebruikt voor het positioneren van een product en/of dienst in Duitsland
 • Er wordt gebruik gemaakt van externe deskundige voor: introductie bij lokale netwerken, onderhouden van lokale contacten of vestiging in het doelland.

Ben jij klaar voor de Duitse markt? Samen gaan wij aan de slag om eerste Duitse klanten en/of zakenpartners te vinden.

SIB Marktentree

02 50% subsidie op jouw kosten

Heb jij behoefte aan eerste klanten en/of zakenpartners in Duitsland? Dan ben jij bij Handelsagent Duitsland aan het juiste adres. Al meer dan 20 jaar begeleidt ons team van specialisten Nederlandse MKB-bedrijven succesvol naar en op de Duitse markt. Met SIB Marktentree ontvang jij als MKB-bedrijf tot wel 50% van de kosten terug in de vorm van een exportsubsidie. Die kans laat jij toch niet liggen?

03 Interessant voor jou?

Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Dat kan telefonisch 050 – 211 25 46 of via het contactformulier. Wil jij direct starten met export naar Duitsland en gebruik maken van 50% korting op onze diensten? Vraag dan samen met ons deze exportsubsidie aan via het formulier onderaan deze pagina of klik hier.

Maximaliseer je zakelijke succes in Duitsland

Een goed begin is het halve werk! SIB Marktentree biedt een goede start voor jou als ondernemer op de Duitse markt. Laten we beginnen met zo snel mogelijk een afspraak te plannen voor een eerste kennismaking. We bespreken jouw wensen en verwachtingen ten aanzien van export naar Duitsland. Daarna kunnen we direct aan de slag!

De subsidie

SIB Marktentree is bedoeld voor ondernemers die al weten dat Duitsland als afzetmarkt goed bij hun product of dienst past en hij of zij ziet daar kansen.

Als voorwaarden voor de subsidie gelden:

 1. De subsidie wordt gebruikt voor het positioneren van een product en/of dienst in Duitsland
 2. Er wordt gebruik gemaakt van externe deskundige voor: introductie bij lokale netwerken, onderhouden van lokale contacten of vestiging in het doelland.

Ben jij klaar voor het grote succes op de Duitse markt? Kom op, wij gaan jou helpen aan eerste klanten en/of zakenpartners in Duitsland.

Z

Wat

 • Exportsubsidie (Duitsland)
 • 50% subside van max. € 5.000
Z

Doel

 • Positioneren product en/of dienst
 • Introductie lokale netwerken
 • Onderhouden lokale contacten
 • Vestiging in Duitsland
 • Eerste Duitse klanten en/of zakenpartners
Z

Voor wie

 • Nederlandse MKB-bedrijven
 • Ondernemers die willen starten met export naar Duitsland
Z

Aanvragen

Voor aanvragen is nodig:

 1. Offerte Handelsagent Duitsland
 2. eHerkenning niveau 2+

Handelsagent Duitsland B.V. IconHandelsagent Duitsland B.V.

Perseusstraat 2, Groningen

4,2 5 reviews

 • Avatar Mein Googlealert ★★★★★ een week geleden
  Heel fijn samengewerkt met Handelsagent Duitsland. Ontzettend veel vakkennis over de Duitse markt in huis. En het team? Is zeer enthousiast. Een aanrader als je succesvol de Duitse markt op wilt.
 • Avatar Patrick Roozemond ★★★★ een week geleden
  Marcel en Elisabeth zijn heerlijk praktisch ingesteld en helpen meteen om omzet te generen om zo ook feedback over je product te genereren.
 • Avatar Evert Alink ★★★★★ in de afgelopen week
  Handelsagent Duitsland is dé partij om mee in zee te gaan als je binnen aanzienlijke tijd Duitsland en Oostenrijk wilt bestormen. Goede planning en praktisch resultaat!

Aanvragen SIB Marktentree!

Vul het formulier hiernaast in of bel met één van onze Duitsland-specialisten op 050-211 25 46.

Meer dan 20 jaar ervaring
Inzicht in trends en ontwikkelingen
Geen advies maar verkoopondersteuning
Focus op omzet en eerste order(s)
Perfecte voorbereiding en begeleiding
Wir leben Verkauf!

Aanmeldformulier