Accountmanagement Duitsland

Wij zijn het aanspreekpunt en altijd dichtbij jouw klanten! 

Op zoek naar een accountmanager voor de Duitse markt? Handelsagent Duitsland biedt jou de oplossing, onze expertise want we zijn helemaal thuis op dit gebied! Je kunt o.a. onze accountmanagers direct inzetten, we verzorgen de wervings- en selectieprocedure of bieden je ons netwerk voor een geweldige landing op de Duitse markt. Linksom of rechtsom, Handelsagent Duitsland vindt de juiste persoon die jou verder gaat helpen!

 

Direct inzetbaar

Tijdelijke vervanging of vervanging van een vast personeelslid?  Handelsagent heeft de accountmanagers in dienst om jou uit de brand helpen. Allen meerdere jaren ervaring en de juiste contacten om een goede eerste start te maken op de Duitse markt.

Werving en selectie

Native Duits of iemand nodig met ruime ervaring in een specifieke branche? Handelsagent Duitsland is op de juiste tijd op de juiste plaats. Wij vinden namelijk de accountmanager die jou gaat helpen groeien. 

Starten op de Duitse markt

Het gaat er niet om wat je kan, maar wie je kent. Dat is de sleutel tot succes! Van Retail tot Automotive en van Machinebouw tot Horeca, de accountmanagers van Handelsagent Duitsland hebben het netwerk om te zorgen dat jij aan tafel komt.