Collega buitendienst Duitsland

Spreek jij perfect Duits en vind je het leuk om in Duitsland onderweg te zijn? Namens onze klanten bezoeken wij wekelijks veel verschillende supermarkten in Duitsland om daar steeds weer verschillende producten voor te stellen. Deze winkelbezoeken kunnen in heel Duitsland zijn. Dit betekent veel autorijden en overnachten in hotels. Naast winkelbezoeken zijn wij als team aanwezig op beurzen en organiseren we leuke handelsmissies met onze internationale klanten. Spreekt dit alles jou aan? Lees dan snel verder!

Bio Berlijn Handelsmissie

Word jij onze nieuwe collega?

Een klein en enthousiast team. Dat zijn wij: Team HAD!

Jouw Rol als collega in de buitendienst

Handelsagent Duitsland (HAD) ondersteunt internationale klanten bij het betreden van de Duitse markt. Daarnaast vertegenwoordigen wij verschillende merken en hun producten als het gaat om hun aanwezigheid in de schappen van Duitse supermarkten.
Als onze collega in de buitendienst reis jij met een auto van de zaak door Duitsland om supermarkten te bezoeken. Soms om nieuwe producten voor te stellen. Soms om de verkoop van de producten te ondersteunen. Bijvoorbeeld met het geven van demonstraties en/of proeverijen aan bezoekers van de supermarkten (winkelend publiek).

edeka-boecker-hafencity - Mitarbeiter Außendienst Hamburg

Handelsagent Duitsland

Al meer dan 20 jaar zetten wij onze klanten aan tafel bij nieuwe Duitse klanten en/of zakenpartners. Wat begon als ondersteuning van Nederlandse bedrijven bij export naar Duitsland is inmiddels uitgegroeid tot het ondersteunen van bedrijven uit meerdere landen bij hun verkoop in Duitsland en Oostenrijk. Bij Team HAD doen we geen uitvoerige marktonderzoeken en ook schrijven we geen (dikke) adviesrapporten. Wij bieden de expertise en een praktische aanpak zodat onze opdrachtgevers aan tafel komen. Heel concreet: wij doen de acquisitie en beheren de Duitse relaties. Daarbij staat het behalen van omzet voor onze klanten altijd centraal!

Dit vind jij bij ons

  • Ongedwongen werksfeer
  • Flexibele werktijden
  • Gelegenheid om thuis te werken
  • Reizen in Duitsland en Oostenrijk
  • Werken met verschillende culturen
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (b.v. volgen van opleidingen)

Met plezier werken, dat doe je bij ons!

Iedere dag dat doen, wat je leuk vindt. Er samen met jouw collega’s voor zorgen dat er mooie dingen ontstaan tussen onze internationale opdrachtgevers en (nieuwe) klanten in Duitsland en Oostenrijk. Iedere dag starten met een glimlach om dezelfde lach aan het einde van de dag ook weer mee naar huis te nemen. Daarom gaat het bij ons: bij Team HAD.

Collega buitendienst Duitsland

Jij weet zelfstandige supermarkteigenaren ervan te overtuigen dat de producten die je voorstelt een aanvulling zijn in het schap. Met jouw commerciële instelling en mensenkennis is dit voor jou iedere keer weer een feestje. Rijden over de Duitse Autobahn in een auto van de zaak maakt dit feestje compleet. Binnen ons team wordt dit jouw rol; je laat supermarkten in Duitsland en Oostenrijk kennismaken met onze mooie (internationale) opdrachtgevers en hun producten. Een beetje ervaring zou mooi zijn. Heb je dat niet, maar denk je dat je deze rol wel goed kunt vervullen? Ook dan drinken we graag een kop koffie met je!

Team HAD

We zijn een klein team met ieder een eigen expertise. De lijntjes zijn kort, de sfeer is informeel en er is veel ruimte voor eigen inbreng. Sterker nog, we kijken uit naar jouw initiatieven en ideeën! Ons kantoor staat in Groningen, maar afstand speelt voor ons zeker geen rol! Wil je meer weten over deze functie? Bel of mail Marcel, Elisabeth, Lotte of Joy gerust!
Z

Parttime / Fulltime

Z

Brutosalaris tussen € 2.100 en € 2.600 (bij fulltime en afhankelijk van de ervaring die je meebrengt)

Z

Gelegenheid om thuis te werken

Z

Gebruik auto van de zaak (je hebt natuurlijk wel een rijbewijs)

Z

Mobiele telefoon

Z

Laptop

Z

30 Vakantiedagen per jaar

Z

Persoonlijke ontwikkeling

Collega buitendienst bij Team HAD!

Wil jij ons team komen versterken? Wij willen graag persoonlijk kennismaken! Vul het formulier hiernaast in en stuur ons jouw CV en motivatie (korte tekst waarin je uitlegt waarom je bij ons solliciteert).

Ongedwongen sfeer
Flexibele werktijden
Iedere dag plezier
Gebruik auto van de zaak
Leuke collega’s

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met één van de collega’s (050 – 211 25 46) of stuur Marcel een email: m.baanders@handelsagentduitsland.nl

Vacature

Maximum file size: 2.1MB

Maximum file size: 2.1MB

Handelsagent Duitsland BV
Perseusstraat 2
NL-9742 PX Groningen

Telefoon 050 211 25 46
Email info@handelsagentduitsland.nl

Wij nemen contact op met jou!

9 + 14 =