Team Handelsagent Duitsland

Wij helpen jou aan Duitse omzet!

Over Handelsagent Duitsland

Een team enthousiaste professionals dat jou advies, begeleiding  en een daadwerkelijk netwerk biedt zodat jij succesvol kunt zijn in Duitstalige landen als: Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Met onze 25 jaren ervaring hebben wij kennis van de bedrijfscultuur en taal. Duitse ondernemers worden vaak gezien als stug en traditioneel, geheel ten onrechte. Onze ervaring is juist dat je goede zakenpartners bent voor de lange termijn mits je het juiste pad bewandeld.

En wij gaan je daarbij helpen!

Marcel Baanders

Marcel Baanders

De drijfveer

Ik ben Marcel, de drijfveer achter Handelsagent Duitsland. Mijn motto: Een voorbereiding is noodzakelijk, maar we hoeven niet te wachten tot het ijs een meter dik is.

We trekken goede laarzen aan en zetten de eerste stappen op het dunne ijs samen!

Duitsland biedt tal van mogelijkheden, de deuren naar succesvol zakendoen staan écht wagenwijd open. Het vooroordeel van de GMBH, perfecte beheersing van de taal, het hebben van een Duitse identiteit is achterhaald.

Zal ik je er alles over vertellen?

 

Elisabeth Brons

Elisabeth Brons

Spin in het web

Ik ben Elisabeth Brons, de spin in het web van Handelsagent Duitsland. Mijn motto: Iedereen tevreden naar een Duitse market entry.

De combinatie van Duitse zijn en wonen in Nederland maakt dat ik de wens van beide partijen begrijp en het juiste advies kan geven. Deze kennis is van onschatbare waarde wanneer je in Duitsland zaken gaat doen. Ik geniet van mijn taak om beide partijen bij elkaar te brengen.

Ben jij één van deze twee partijen die ik snel ga ontmoeten?

Joy Vivian Grunwald

Joy Vivian Grunwald

Het aanspreekpunt

Mijn naam is Joy en ik ben het aanspreekpunt voor onze Duitse contactpersonen. Mijn motto: De juiste mensen met elkaar verbinden.

Ik vind het ontzettend leuk om nieuwe producten en diensten voor te stellen bij Duitse bedrijven. En dat doe ik uiteraard in mijn eigen native taal: Duits. Voor mij een geweldige combinatie: mijn Nederlands verbeteren én in contact zijn met Duitse bedrijven.

Mag ik ook jouw producten en/of diensten voorstellen in Duitsland?