Wij helpen jou aan Duitse omzet!

Over Handelsagent Duitsland

Een team enthousiaste professionals dat jou advies, begeleiding  en een daadwerkelijk netwerk biedt zodat jij succesvol kunt zijn in Duitstalige landen als: Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Met onze 20 jaren ervaring hebben wij kennis van de bedrijfscultuur en taal. Duitse ondernemers worden vaak gezien als stug en traditioneel, geheel ten onrechte. Onze ervaring is juist dat je goede zakenpartners bent voor de lange termijn mits je het juiste pad bewandeld.

En wij gaan je daarbij helpen!

Marcel Baanders

Marcel Baanders

De drijfveer

Ik ben Marcel, de drijfveer achter Handelsagent Duitsland. Mijn motto: Een voorbereiding is noodzakelijk, maar we hoeven niet te wachten tot het ijs een meter dik is.

We trekken goede laarzen aan en zetten de eerste stappen op het dunne ijs samen!

Duitsland biedt tal van mogelijkheden, de deuren naar succesvol zakendoen staan écht wagenwijd open. Het vooroordeel van de GMBH, perfecte beheersing van de taal, het hebben van een Duitse identiteit is achterhaald.

Zal ik je er alles over vertellen?

 

Elisabeth

Elisabeth

Spin in het web

Ik ben Elisabeth Brons, de spin in het web van Handelsagent Duitsland. Mijn motto: Iedereen tevreden naar een Duitse market entry.

De combinatie van Duitse zijn en wonen in Nederland maakt dat ik de wens van beide partijen begrijp en het juiste advies kan geven. Deze kennis is van onschatbare waarde wanneer je in Duitsland zaken gaat doen. Ik geniet van mijn taak om beide partijen bij elkaar te brengen.

Ben jij één van deze twee partijen die ik snel ga ontmoeten?

Emma van Liempt

Emma van Liempt

De analyticus

Ik ben Emma van Liempt, de analyticus van Handelsagent Duitsland. Mijn motto: Een soepele start op de Duitse handelsmarkt.

Wonen en werken in Duitsland maakt dat ik altijd op de hoogte ben van de actuele Duitse ontwikkelingen. Door deze hedendaagse informatie weet ik op de juiste wijze te schakelen zodat ieder bedrijf een soepele start ervaart over de grens. Ik geniet ervan om de brug te zijn tussen twee grote handelsmarkten.

Zal ik voor jou de brug slaan?

Lotte Pigge

Lotte Pigge

De organisator

Ik ben Lotte, de organisator van Handelsagent Duitsland. Mijn motto: Zorgen dat iedere zakenpartner een Duitse ervaring opdoet boven zijn verwachting.

Organiseren van de handelsmissies en beurzen in de brede zin in en naar Duitsland dat is waar mijn kracht ligt. Met ondernemers niet alleen een beurs bezoeken, maar ook écht zaken doen op de beursvloer. Zorgen dat alles klopt dat maakt mijn rol fantastisch!

Zal ik aan de slag gaan voor jouw ongekende Duitse ervaring?