Diensten

Aan tafel met nieuwe Duitse klanten?
Kom op, wij gaan het regelen.

Heb jij de ambitie om jouw product te introduceren op de Duitse markt? Ons team, Handelsagent Duitsland biedt de expertise en een praktische aanpak, zodat jij aan tafel komt. Al 20 jaren begeleiden wij ondernemers via acquisitie, verkoopondersteuning, beursbezoeken en handelsmissies in de brede zin naar succesvol zakendoen in Duitstalige landen. Wij bezitten de warme contacten zodat jij met een zachte landing binnenkomt. Je kan immers maar één keer de juiste indruk achterlaten!

Samen zorgen we voor een indruk om nooit meer te vergeten.

Matchmaking Duitsland

Handelsagent Duitsland, ons team, heeft één doel. Jou aan tafel krijgen bij nieuwe Duitse klanten met de focus op omzet!

Het is duidelijk. Jij weet het zeker! Duitsland is hét land voor jou om de business te starten of om verder uit te breiden. Maar hoe ga jij dit doen? Jij hebt nog veel vragen en vooral ook behoefte aan een eerste Duitse klant. Hierbij gaan wij jou helpen! En daarvoor zijn ook nog mooie exportsubsidies beschikbaar.

Beurzen en Handelsmissies

Een missie, een taak, omzet.

Handelsagent Duitsland organiseert meerdere keren per jaar missies zodat jij in contact komt met de juiste Duitsers. Denk hierbij aan: het deelnemen op een beurs met onze eigen stand of samen de beurs bezoeken zodat jij de afspraak hebt met de potentiële afnemers. Naast deze effectieve methode organiseren we meerdere handelsmissies per jaar waarbij jij direct jouw product kan presenteren aan bijvoorbeeld inkopers. Uit onze 20 jaren ervaring is gebleken dat voor iedere onderneming een andere strategie gewenst is. Wil je weten wat voor jou de beste aanpak is?

Accountmanagement Duitsland

Wij zijn jouw agent voor de handel!

Wauw, de nieuwe Duitse klanten zijn binnen, alleen nu de volgende stap. De relatie beheren. Controleren of de klant tevreden is, zijn er mogelijkheden voor nieuwe diensten of producten? Een tijdrovende zaak, die veelal in de Duitse taal plaatsvindt. Handelsagent Duitsland vervult deze rol van relatiebeheer en -onderhoud. De organisatie is erop ingericht om periodiek in alle streken van Duitsland aanwezig te zijn om jouw klanten te bezoeken.

Handelsagent Duitsland B.V. IconHandelsagent Duitsland B.V.

Perseusstraat 2, Groningen

4,2 5 reviews

  • Avatar Mein Googlealert ★★★★★ een week geleden
    Heel fijn samengewerkt met Handelsagent Duitsland. Ontzettend veel vakkennis over de Duitse markt in huis. En het team? Is zeer enthousiast. Een aanrader als je succesvol de Duitse markt op wilt.
  • Avatar Patrick Roozemond ★★★★ een week geleden
    Marcel en Elisabeth zijn heerlijk praktisch ingesteld en helpen meteen om omzet te generen om zo ook feedback over je product te genereren.
  • Avatar Evert Alink ★★★★★ in de afgelopen week
    Handelsagent Duitsland is dé partij om mee in zee te gaan als je binnen aanzienlijke tijd Duitsland en Oostenrijk wilt bestormen. Goede planning en praktisch resultaat!