Exportsubsidie

Met een exportsubsidie naar Duitsland

 

Meer Duitse klanten

Ben jij al actief op de Duitse markt en lukt het niet met de juiste gesprekspartner aan tafel te komen of wil je de eerste stappen zetten?  O.a. een exportsubsidie naar Duitsland biedt jou, naast de vele andere subsidiemogelijkheden, een mooie kans om het gelijk goed aan te pakken!

Starten met export naar Duitsland

Handelsagent Duitsland weet als geen ander hoe belangrijk de eerste klant in een nieuwe markt is. Vanuit omzet doorgroeien naar marktaandeel en continu succes in Duitsland. Wij zetten jou aan tafel met de juiste persoon binnen de Duitse organisatie en we gaan ook mee naar de gesprekken. Op naar de eerste offerte en omzet uit Duitsland! 

Zullen we jou aan tafel zetten bij de juiste persoon?

Exportsubsidie Duitsland

Jouw product, dienst of plan kan mooi, goed en zelfs fantastisch zijn. Maar wat als jouw organisatie niet klaar is voor export of het lukt niet om een eerste klant te vinden in de nieuwe exportmarkt? Handelsagent Duitsland heeft zich de afgelopen 20 jaar gespecialiseerd in het bieden van verkoopondersteuning aan Nederlandse bedrijven die succesvol willen groeien in Duitsland. Ik zet jou met behulp van een exportsubsidie aan tafel bij nieuwe Duitse klanten en behoud daarbij altijd de focus op omzet!

SIB Missievoucher

Is jouw doel het vergroten van de exportomzet of het aantrekken van buitenlandse investeerders? Wil jij investeren in een (nieuwe) buitenlandse markt om zo te komen tot duurzame internationalisering? Dan is deze voucher zeker interessant, want met de voucher kun je deelnemen aan internationale handelsmissies of bijvoorbeeld aan een relevante beurs. Daarbij krijg je dan 50% van jouw deelnamekosten, tot een maximum van € 1.500 voor een handelsmissie en €2.500 voor een beursdeelname, terug van de Rijksdienst voor ondernemend Nederland (RVO.nl).

SIB kennis & vaardigheden

Starten met export naar Duitsland, maar jij hebt nog juridische of fiscale vragen? Misschien wil jij een eigen GmbH of UG oprichten om vanuit jouw eigen Duitse bedrijf zaken te doen met Duitse klanten. Voor dit soort advies en begeleiding kun jij bij mij terecht, waarbij jij 50% van de totale kosten via deze exportsubside terugontvangt. Hoe mooi is dat?

SIB Voucher marktentree

Heb jij Duitsland als land gevonden waar jij de beste kansen ziet voor jouw product, dienst of plan? Wil jij graag begeleiding bij het betreden van de Duitse markt? Dan is de Voucher Marktentree van de regeling Starters International Business (SIB) iets voor jou. Met deze voucher kun jij Handelsagent Duitsland met 50% korting inhuren, waarna ik jou begeleid naar succesvol ondernemen in Duitsland. Ik zet jou aan tafel bij nieuwe Duitse klanten!

SIB Collectieve activiteit

Jij exporteert jouw diensten en/of producten naar Duitsland? Je bent op zoek naar nieuwe Duitse klanten? Doe dan eens mee aan een beurs of Messe. Duitsland is een echt beurzenland. Professionele Duitse inkopers bezoeken gemiddeld 2 tot 3 relevante vakbeurzen per jaar. Niet alleen om te kijken naar nieuwe trends en innovaties, maar ook voor het daadwerkelijk doen van zaken.

Provincie Groningen – Scoren in Duitsland

Net zoals in 2018 en 2019 is Handelsagent Duitsland ook in 2020 door de Provincie Groningen geaccrediteerd voor het exclusief mogen uitvoeren van het programma Scoren in Duitsland. Het programma Scoren in Duitsland richt zich met name op acquisitie. Heb jij als Gronings ondernemer een product, dienst of plan waarmee jij de Duitse markt op wilt? Meld jezelf dan aan voor dit unieke traject! Met elkaar stellen wij een unieke (Duitse) propositie op en benaderen wij potentiële Duitse klanten. Het programma is succesvol wanneer jij er binnen een tijdsbestek van 3 tot 6 maanden minimaal 1 of 2 nieuwe Duitse klanten bij hebt.

Provincie Overijssel – Salessucces bij de buren

Wil jij starten met zakendoen in Duitsland? Of wil jij de bestaande omzet uit de Duitse markt vergroten? Met het programma ‘Salessucces bij de Buren’ van GO4EXPORT kom jij in contact met nieuwe Duitse klanten. GO4EXPORT is een initiatief van de provincie Overijssel. Oost NL is programmamanager. Samen met Handelsagent Duitsland word jij als bedrijf uit de provincie Overijssel actief en pragmatisch begeleid. Op weg naar succesvol zakendoen in Duitsland.

Provincie Flevoland – Internationaal ondernemen Horizon

Een subsidie van Horizon Flevoland, die voor jouw bedrijf het verschil maakt tussen internationaal stilstaan en groeien! Het staat voor een subsidie die je in kan zetten om je onderneming verder te ontwikkelen richting (nieuwe) buitenlandse markten. De Voucher Internationaal Ondernemen Horizon kan een goede mogelijkheid zijn als je de kennis, kunde en/of faciliteiten van derden inhuurt voor het vergroten van het internationale verdienvermogen van je bedrijf.