Exportsubsidie

Met een exportsubsidie succesvol de Duitse markt op! 

Ben jij al actief op de Duitse markt en lukt het niet met de juiste gesprekspartner aan tafel te komen of wil je de eerste stappen gaan zetten? Met het specialisme van Handelsagent Duitsland en de juiste exportsubsidie heb jij dé kans om het gelijk goed aanpakken. 

Starten met export naar Duitsland

 Zullen we jou gelijk aan tafel zetten bij de juiste persoon?

Exportsubsidie Duitsland

Jouw product, dienst of plan kan mooi, goed en zelfs fantastisch zijn. Maar wat als jouw organisatie niet klaar is voor export of het lukt niet om een eerste klant te vinden in de nieuwe exportmarkt? Handelsagent Duitsland heeft zich de afgelopen 20 jaar gespecialiseerd in het bieden van verkoopondersteuning aan Nederlandse bedrijven die succesvol willen groeien in Duitsland. Wij zetten jou met behulp van een exportsubsidie aan tafel bij nieuwe Duitse klanten en behoud daarbij altijd de focus op omzet! Wil jij weten welke exportsubsidie Duitsland voor jouw beschikbaar is?

SIB Kennis en Vaardigheden

Starten met export naar Duitsland, maar eerst een marktonderzoek? Wil jij een eigen GmbH of UG oprichten om zo zaken te doen met Duitse klanten? Kortom, je hebt nog vragen over jouw aanstaande export naar Duitsland.

Maak dan gebruik van de exportsubsidie SIB Kennis en Vaardigheden en betaal slechts 50% van de kosten.

SIB Marktentree

Het onderzoek is gedaan en je weet het zeker! Duitsland is het nieuwe exportland voor jouw onderneming. Je bent toe aan eerste Duitse klanten en/of zakenpartners. En dat is precies wat wij voor jou gaan doen. Het goede nieuws?

Met de exportsubsidie SIB Marktentree betaal jij slechts 50% van de kosten! De andere helft betaalt Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

SIB Collectieve activiteit

Jij exporteert jouw diensten en/of producten naar Duitsland? Je bent op zoek naar nieuwe Duitse klanten? Doe dan eens mee aan een beurs of handelsmissie. Duitsland is een echt beurzenland. Professionele Duitse inkopers bezoeken gemiddeld 2 tot 3 relevante vakbeurzen per jaar. Niet alleen om te kijken naar nieuwe trends en innovaties, maar ook voor het daadwerkelijk doen van zaken.

Scoren in Duitsland

Scoren in Duitsland is geschikt voor ondernemers uit de provincie Groningen, die klaar zijn voor export naar Duitsland. Deelname is gericht op aqcuisitie en het vinden van nieuwe Duitse klanten. Deelnemers ontvangen € 3.612.50 subsidie en hebben aan het einde van het traject nieuwe Duitse klanten.

Horizon Internationaal ondernemen

Horizon Internationaal Ondernemen biedt ondernemers in de provincie Flevoland 50% subsidie op zakendoen met en export naar Duitsland. In principe valt alles wat te maken heeft met zakendoen in Duitsland onder de voucherregeling. Denk bijvoorbeeld aan marktonderzoek, matchmaking, vinden van nieuwe klanten, uitbreiden van het bestaande klantennetwerk, vertalingen, juridisch of fiscaal advies, oprichten van een GmbH of het vinden van een goede vestigingsplaats.