Scoren in Duitsland, voor ondernemers in Groningen!

Speciaal voor MKB-ondernemers in de Provincie Groningen is de exportsubsidie ‘Scoren in Duitsland‘ beschikbaar. De subsidie is geheel gericht op aqcuisitie, wat betekent dat jij als Gronings ondernemer aan tafel komt bij nieuwe Duitse klanten. Goast met noar Duutsland?

Scoren in Duitsland

Ga je mee?

Waarom Scoren in Duitsland aanvragen?

01 Volledig gericht op aqcuisitie. 

Jij weet het zeker, Duitsland is het land waar jouw product of dienst goed zal verkopen. Nu is het wachten op eerste Duitse klanten. Met de exportsubsidie Scoren in Duitsland hoef je niet langer te wachten. Ons team van Duitsland-specialisten zet zich in om jou als Gronings ondernemer aan tafel te zetten bij nieuwe Duitse klanten. De voorwaarden:

 • Jouw bedrijf staat ingeschreven bij de KvK in de provincie Groningen
 • Jouw product of dienst is klaar voor export naar Duitsland

Wil jij nieuwe Duitse klanten ontmoeten? Kom op, ga met ons mee naar Duitsland en vraag de subsidie aan.

Scoren in Duitsland

02 50% subsidie op jouw kosten

Deelnemers aan Scoren in Duitsland ontvangen 50% subsidie met een maximum bedrag van € 3.612,50. Het mooie? De provincie Groningen betaalt het subsidiebedrag voor aanvang al uit op jouw bankrekening. Pas aan het einde van het traject, als we nieuwe klanten hebben gevonden voor jou, betaal jij ons de andere helft. Dus geen financieel risico en géén voor-investering. Hoe mooi is dat?

03 Interessant voor jou?

Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Dat kan telefonisch 050 – 211 25 46 of via het contactformulier. Wil jij direct starten met export naar Duitsland en gebruik maken van 50% korting op onze diensten? Vraag dan samen met ons deze exportsubsidie aan via het formulier onderaan deze pagina, klik hier.

Maximaliseer je zakelijke succes in Duitsland

Gebruik maken van deze unieke exportsubsidie voor Groningse ondernemers? Scoren in Duitsland biedt 50% subsdie. Laten we beginnen met zo snel mogelijk een afspraak te plannen voor een eerste kennismaking. We bespreken jouw wensen en verwachtingen ten aanzien van export naar Duitsland. Daarna kunnen we direct aan de slag!

De subsidie

Scoren in Duitsland is geschikt voor Groningse ondernemers die klaar zijn voor export naar Duitsland. Deelname is gericht op aqcuisitie en het vinden van nieuwe Duitse klanten.

De subsidie bedraagt:

 • 50% voor diensten van Handelsagent Duitsland met een maximum van € 3.612,50

Ben jij klaar voor nieuwe Duitse klanten en wil jij gebruik maken van deze unieke exportsubsidie? Neem dan contact met ons op!

Z

Wat

 • Exportsubsidie (Duitsland)
 • 50% subside à € 3.612,50
Z

Doel

 • Nieuwe Duitse klanten
Z

Voor wie

 • Groningse MKB-bedrijven
 • Ondernemers die nieuwe klanten willen ontmoeten in Duitsland
Z

Voorwaarden

 • Inschrijving KvK in de provincie Groningen
 • Product of dienst is klaar voor export naar Duitsland

Handelsagent Duitsland B.V. IconHandelsagent Duitsland B.V.

Perseusstraat 2, Groningen

4,2 5 reviews

 • Avatar Mein Googlealert ★★★★★ een week geleden
  Heel fijn samengewerkt met Handelsagent Duitsland. Ontzettend veel vakkennis over de Duitse markt in huis. En het team? Is zeer enthousiast. Een aanrader als je succesvol de Duitse markt op wilt.
 • Avatar Patrick Roozemond ★★★★ een week geleden
  Marcel en Elisabeth zijn heerlijk praktisch ingesteld en helpen meteen om omzet te generen om zo ook feedback over je product te genereren.
 • Avatar Evert Alink ★★★★★ in de afgelopen week
  Handelsagent Duitsland is dé partij om mee in zee te gaan als je binnen aanzienlijke tijd Duitsland en Oostenrijk wilt bestormen. Goede planning en praktisch resultaat!

Aanvragen Scoren in Duitsland!

Vul het formulier hiernaast in of bel met één van onze Duitsland-specialisten op 050-211 25 46.

Meer dan 20 jaar ervaring
Inzicht in trends en ontwikkelingen
Geen advies maar verkoopondersteuning
Focus op omzet en eerste order(s)
Perfecte voorbereiding en begeleiding
Wir leben Verkauf!

Aanmeldformulier